Свиђа ми се дечко моје Каје

Славна глумица није знала да је у вријеме када је упознала садашњег супруга и њена ћерка Катарина Жутић пронашла љубав свог живота. Сада, када је прошло неко вријеме, мајка потпуно подржава избор своје ћерке.

Забава 04.04.2017 | 21:56
Свиђа ми се дечко моје Каје
Велика глумица Светлана Бојковић вратила се из Финске гдје је боравила са својим супругом Славком Круљевићем.

Ова уметница ће се на радост публике ускоро наћи на даскама Народног позоришта, и то послије 25 година паузе. Играће војвоткињу од Јорка у представи „Ричард Трећи”. Премијера је заказана за 24. април, а редитељка представе је Снежана Тришић.

Ова представа је велики догађај за Народно позориште, али и за ову искусну глумицу којој је, како каже, Београд веома недостајао, иако је повремено током боравка у Финској успијевала да неко време проведе и овдје с пријатељима.

- Пет година сам била одсутна из Србије, али сам успјела да дођем неколико пута накратко. Београд какав год да је, ја га волим - каже Светлана Бојковић, која је ових дана пронашла времена да се одазове позиву и промовише акцију којом се буди свијест код људи да донирају своје органе.

- Наравно да сматрам да људи треба да донирају своје органе, подржавам донаторске картице. Прије свега, то је знак људске солидарност којом се продужава нечији живот, или скоро као да му се поклања. Зато и подржавам акцију - каже Свјетлана Бојковић, чија је ћерка, такође велика глумица, Катарина Жутић недавно у јавност изашла са својом љубавном причом са Немањом Аћимовићем, са којим је најпре била пријатељ јер су зајено свирали у бенду „Камиказе”.



- Није он нови дечко. Они су већ годинама заједно, допада ми се - каже Светлана Бојковић, која није од почетка знала да њена Каја има нову љубав. А о љубави са Немањом Катарина Жутић је за магазин „Глорија” рекла:

- Цеца је тада упознала свог садашњег супруга, па није примијетила шта се догађа код мене. Она прихвата моје изборе. Зна да сам одрасла и поштује оно што одлучим. Сада се навикла на Немању и мислим да имају коректан однос.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар