Због таблета могла умријети

Пјевачица, глумица и "лото" дјевојка одувјек је вољела да изгледа добро, а то ју је једном приликом коштало здравља.

Забава 01.04.2017 | 07:23
Због таблета могла умријети
Жељела је да смрша и због тога је пила таблете. Међутим, једном је узела превелику дозу и завршила у болници.

- Узимала сам обскурне таблете, у којима је било амфетамина. Знала сам да га има, али мислила сам да је у малим количинама. То је било прије 10 година, и биле су веома скупе. Обично сам имала само за један мјесец. Коштале су 200-300 евра за један мјесец. А онда се десило да сам имала неке паре и наставила сам да пијем и други и трећи мјесец - присећа се Сузана и наставља:

- Пошто сам интензивно вјежбала, видела сам да ми је скако пулс и ја престанем да пијем то. Сјећам се, био је понедељак. У петак, ја уместо да одем на Миконос са мојим драгим, завршим у болници са пулсом који уопште нисам могла да очитам. Тада сам се зарекла да никада ништа нећу узимати. Отада сам постала обазривија. Строго пазим шта једем, пијем и какве таблете узимам. Мени су у болници само сузе ишле и сјећам се да сам помислила: "Због глупости да моја дјеца остану сирочићи. Треба се чувати, јер ко себе чува и Бог га чува" - рекла је Сузана за лист Ало!.

Данас, признаје да врло пази шта уноси.



- Бринем о здрављу што сам старија све више. Велика је ствар што никада нисам била пушач и умјерено квалитетан алкохол. Кад кажем квалитетан алкохол, мислим на вино и ракијицу. Не пијем пиво, тачно осјетим када ми кажу да је нешто домаће, а знам да није. Тако да је добро и лагано вино мој избор. Такође, не једем тешку и масну храну. Када сам напунила 40 година, све што сам дотад вољела, а била сам страшан гурман, престала сам да једем. Укус ми се промијенио сам од себе. Бог ме је опоменуо да пређем на барено, салате, благе укусе... Гледам да довољно спавам, посљедњих година обавезно дремнем по подне. Кажу кардиолози да то чува срце - истиче Манчићева.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Перо

01.04.2017 06:03

Која к.... а толика медијска пазња бозе сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

руму ија

01.04.2017 06:10

Ова би могла са драмосером,цуди ме да није била у цирилици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

01.04.2017 07:05

Ову за гласноговорника СНСД-е , она би изнијела причу и кад је наш предсједник први пут био на нони( ноша), кад је пио на флашицу, кад је бацио цуцулу . Ишао би серијал на РТВ , предсједник до пубертета и од пубертета, недај Боже да је запосле и тако је беспослена, јер јој је зет дао к....ц, па је није позвао на вјенчање.Ташта из хорор филма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пластицар

01.04.2017 20:32

Јако битан податак нама који не знамо куд од проблема болести и погресних лијекова.

ОДГОВОРИТЕ