Хамилтон постаје звијезда седме умјетности?!

Тита је играо Ричард Бартон, а Луиса Хамилтона не може да игра нико други до он сам…!

Остали спортови 02.04.2017 | 21:45
Хамилтон постаје звијезда седме умјетности?!
Шпанска Марка преноси да се спрема играни филм који ће се бавити спортском каријером  Луиса Хамилтона. О тој идеји се изјаснио и возач Мерцедес АМГ Петронаса који сматра да нико од глумаца није довољно аутентичан да би могао да дочара његову појаву.

“Вероватно ћу играти самог себе. Ја једноставно нисам видео филмског  глумца који личи на мене”, рекао је Луис Хамилтон уз опаску да ће сценарио о његовом животном и спортском путу обухватати приватан живот у социјалном контексту који треба да покаже како се и из скромних услова може створити велика спортска каријера.

“Моја животна прича ће бити испричана. Видеће се кроз колико је искушења пролазила моја породица. Знам да ће тема бити веома отрежњујућа и инспиративна за људе широм света, јер ће се видети кроз шта све човек мора да прође како би дошао до позиције доброг и цењеног спортског аутомобилисте”, закључио је Луис Хамилтон, а преноси Марка.

На крају, остаје да констатујемо да је заиста чудна констатација којом британски аутомобилиста у стилу велике звезде сматра да не постоји тај глумац који би могао да се уживи у његов лик и дело. Уколико сагледамо реално да је огроман број светски познатих спортских и историјских прича нашло глумце за своје саге, онда је сасвим бесмислено да се погодна личност не може пронаћи за једног Луиса Хамилтона.

Једно од новијих остварења које је обрађивало сличну тематику је филм “Раш” из 2013. године. У њему је приказано велико ривалство Британца, Џејмса Ханта и АустријанцаНикија Лауде. Поред тога, сетимо се и антологијског наслова "Бег у победу" из 1981. године. Како не заволети филм у ком играју такве фудбалске легенде као што су Пеле, Боби Мур и Освалдо Ардиљес? Одатле памтимо маказице Пелеа, Ардиљесов дриблинг, и још много тога уз глумачке величине као што су Макс фон Сидов,  Мајкл Кејн и Силвестер Сталоне који брани пенал Немцу!

Уместо закључка, додајмо само констатацију да је Тита могао да игра Ричард Бартон, а да за Луиса Хамилтона, ето нема филмски довољно јаког глумца. То је заиста чудно без обзира што долази од Луиса Хамилтона.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар