Откривена строго чувана тајна

За њих тешко неко може да каже да раде посао који се не примећује! Шетање гузе око ринга за милион долара!

Забава 30.03.2017 | 08:18
Откривена строго чувана тајна
Девојке које током мечава ултимат фајт шампионата (УФЦ) „обавештавају” гледаоце у дворанама која рунда управо почиње носећи табле са бројевима остављају без даха, али оно што вероватно нисте знали је да су за такве „перформансе” сјајно плаћене.

Према подацима, просечна годишња примања УФЦ девојака је 20.000 долара, само од шетања рингом! У овим калкулацијама није Аријани Селест, најпознатија ринг секс-бомба овог света. Американка, рођена 11. новембра 1985. као Пенелопе Лопез Маркез, зарађује годишње тачно милион долара од шетње рингом. Аријани је дебитовала у УФЦ-у 2006. и четири узастопне године проглашавана је за „ринг девојку године”.



Слава у свету борилачког спорта донели су јој је и фото-сешни са најпознатијим светским часописима као што су „Плејбој“, „Максим“, ФХМ и „Спортс илустрајтед“.

Оно што је посебно интересантно је да су ринг девојке процентуално боље плаћене од девојака које се боре у октагону.

- Стварно не разумем због чега оне добијају толико пара. У ствари, не знам да ли су оне преплаћене или су девојке које се боре премало плаћене. Оно што знам је да девојке које се боре много више доприносе УФЦ-у од ових које шетају са картонским бројкама у рукама. Расподела новца у овом спорту није правична - рекла је 2015. Ронда Роузи, у том тренутку најбољи женски борац на свету.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар