Оптужница за “Бобар банку”

Србија обиљежава Дан сјећања на жртве НАТО агресије. Помен жртвама и у Бањалуци.

Суд БиХ потврдио оптужницу за криминал у "Бобар банци".

Република Српска 24.03.2017 | 17:07
Оптужница за “Бобар банку”
Рафинерија нафте Брод: Гомилају се губици, смањује се број радника.

Нећемо више трпјети систематско уништавање Источног Сарајева од стране Владе Српске, поручио СДС.



БН телевизија

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Перо

24.03.2017 20:52

Бобар банка је дала фирмама Гаврила Бобара више десетина милиона. И више него што дозвољава закон о повезаним лицима. Павловић банка је дала фирмама С.Павловиће такође више него је смјела. онда су се Бјељински банкари досјетили,,ја теби, ти мени. Бобар банка да Павловићевој фирми 5 милиона, одмах након тога Павловић банка да Бобаровој фирми 5 милиона...са тим незаконитим радњама је у потпуности била упозната Агенција за банкарство. Епилог свега је да један другом нису дали добре гаранције, банке нису контролисале троше ли се кредити намјенски а неспособни им директори и фамилија која се петљала је то раскрчмила или крпила старе рупе и проблеме. код нас може све док постоје слијепи тужиоци управници мађионичари (Лазо Ђурђевић) Овај слуЧај се требао звати "БОБАР И ПАВЛОВИЋ БАНКА".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.03.2017 21:56

Просто невјероватно.Прочитао сам да је Павловић код Бобара узимао милионе и на фантомске фирме. Ово је криминал, а мажу нам очи са куповином неке виле од 600 хиљада. Мектићу тужиоци те праве будалом.

Name

ре Пери

24.03.2017 22:19

Није Слободану и Гаврилу пало напамет то ти мени ја теби. Овај биво углавном у Америци а Гаврило у политици. То је идеја њихових директора који нису знали зарадит паре, него само трошит то од кредита.

Name

Банкар

25.03.2017 07:13

Сви знамо да је павловиц банка лосије стајала од бобар банке...и трбала је да падне прије бобар банке или са њом исти дан..само је неко цувао ...а новинари и медији оплели по Бобар банци....крива агенција банкарства ,све су знали..цутали...а тек Нова банка..!,!!

Name

Ре банкар

25.03.2017 09:27

Најлакше оплест по Бобару, мртва уста не говоре. Павловића морају чуват. Шта старац од 80 година може да изгуби и шта он зна и чега се он сјећа у тим годинама. Може причат и шта јест и шта није..зато га се боје ко свједока.

Name

Новоматиц и ћерке фирме

25.03.2017 11:42

Новоматицове ћерке фирме Ново РС доо и РСА гаминг доо су на Бобар Банку полагале новац без икаквих провјера. Новц који су полагали је прљав новац довозен у гепецима,приказујуци тај исти новац као лажни промет и на тај начин га пуштали у регуларне токове. Сав ова криминал су радили под заштитом Додика и министарства финанција Републике Српске. Куда је новац даље одлазио и на које повезане фирме истражни органи могу лако утврдити,под условом,да је права истрага,а не фолклор за народ.

Name

Питање је

25.03.2017 12:21

Велико је питање у вези смрти Гаврила Борба,да ли је умро природном смрћу или су га убили саучесници? Вјеројатно је је ово друго тачно,није могуће да човјек умре пред саму истрагу и пропаст банке. Његова смрт је потпис политичара који су на извору информација и који су знали шта ће се десити са банком. Вјеројатно ће суд сву крвицу свалити на Бобар и тако заташкати праве криминалце.

Name

Поуздано

25.03.2017 19:59

...знам. Да нико у Влади ...министарству финансија...није смјео да спомене Б банку нИ Било ста да пита ,,,,да " писне " .....све је ту сумњиво..

Name

ДРАГАН

25.03.2017 06:24

Како се килави све ми се чини да ће на крају покојни Гаврило бити крив. Није поштено ни због породице а ни због саучесника који су сигурно можда и одговорнији од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцевци

25.03.2017 15:28

Тузиластво није способно да испита ко су стварни власници обицних кладионица преко којих ови наси постени политицари Перу јавно паре И све легално .Толико их се накотило као да смо дрзава милијардера

Name

Горан

26.03.2017 17:49

Политичари на власти су нас просто успавали и оманђијали лијевим причама. Скоро сви су незасити у отимању и неспособни.

ОДГОВОРИТЕ