ЕЛ - Радоњић: Имамо мало времена! Дангубић: Напорно...!

Дејан Радоњић рекао је да ће црвено-бели покушати да се што боље припреми против Барселоне у Евролиги и поред исцрпљујућег меча против Олимпијакоса.  Дангубић: Напорно, Барсини момци су такмичари. . .  Црвена звезда мтс, "потрошена" на мечу против Олимпијакоса каже да ће у Каталонији морати да одигра на највишем нивоу, јер је ривал, иако је изгубио шансе за Топ 8, квалитетан, опасан и растерећен.

Кошарка 24.03.2017 | 10:45
ЕЛ - Радоњић: Имамо мало времена! Дангубић: Напорно...!
"Домаћи тим, који нас очекује, има велики квалитет, одличне играче, али чињеница и да су имали пуно проблема са повредама. Покушаћемо да се што боље припремимо и одиграмо добар меч у Барселони”, казао је тренер црвено-белих.

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у четвртак у 18 часова преко Рима, у Барселону где их већ у петак очекује меч 28.кола Евролиге са домаћим тимом. Црвено-бели су тренирали у четвртак у дворани Пионир јер у Барселону стижу тек око 23 сата, а једини тренинг у "Блауграни” имаће на дан утакмице.

Тренер Дејан Радоњић пред овај меч има доста проблема, јер је екипа имала огромну потрошњу током дуела 27. кола са Олимпијакосом који је решен тек послед 45 минута игре.

"После исцрпљујућег меча са Олимпијакосом, следи нам нови тежак дуел са Барселоном. Морам да се осврнем на претходни меч  који био изузетни захтеван за тим. Имамо мало времена да се спремимо на најбољи могући начин, и поред чињенице да ћемо један велики део тог времена провести у путу ка Барселони. Домаћи тим, који нас очекује, има велики квалитет, одличне играче, али чињеница и да су имали пуно проблема са повредама. Покушаћемо да се што боље припремимо и одиграмо добар меч у Барселони”, рекао је Радоњић за клупски сајт.

Кошаркаши Црвене звезде немају времена за предах. У среду увече изгубили су после продужетка од Олимпијакоса, а већ у петак очекује их важан меч 28. кола Евролиге на гостовању у Барселони.

Победом у Каталонији могли би да реше питање око пласмана у Топ 8 фазу Евролиге. Тренер црвено-белих, пре поласка на пут, одрадио је тренинг са екипом у Београду, док ће у Барселони тренирати на дан меча.

Звезда има доста проблема пред меч у Шпанији због велике потрошње целе екипе на напорном дуелу са Олимпијакосом, који су Грци решили у своју корист после продужетка.

Барселона ове сезоне не игра на очекиваном нивоу. Екипа Јоргоса Барцокаса остала је без шансе за пласман у Топ 8 (скор 10-17), али су пред меч са Звездом поручили да ће, као и на сваком другом до краја такмичења у Евролиги, пружити максимум, јер ће играти за понос.

И Немања Дангубић свестан је да црвено-беле, упркос томе што је ривал без шанси да настави такмичење, очекује захтеван дуел на гостовању.

"Физички умор је ту, играмо две веома напорне утакмице између плеј-офа АБА лиге. Сада следи ново искушење у Барселони", рекао је Дангубић.

"Имају добар тим, доста квалитетних играча. Нису задовољни резултатима, имају доста повређених и то им је ове сезоне створило велики проблем. Ти момци су такмичари и сигурно ће тражити позитивне ствари. Ми морамо да се потрудимо да максимално наметнемо свој начин игре", навео је кошаркаш Црвене звезде.

Утакмица Барселона - Црвена звезда мтс игра се у петак од 21 час.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар