Немања Видић идол број један!

Звезда Енглеске и Премијер лиге носи број 15 на дресу због Србина! Још један доказ какав је великан бивши капитен Манчестер Јунајтеда.

Фудбал 24.03.2017 | 19:30
Немања Видић идол број један!
Ерик Дајер је један од најбољих енглеских фудбалера. Стандардан је репрезентативац Енглеске, незамењив је у Тотенхему и један је од младих енглеских фудбалера чија цена константно расте. Процењује се да је међу 10 најскупљих енглеских фудбалера...

Док је маштао о таквој каријери, Дајер је имао идоле, а највећи међу њима је био НемањаВидић. У част најбољег српског фудбалера у овом веку, Дајер у Тотенхему носи дрес са бројем 15 који је и Видић носио у Манчестер Јунајтеду.

„Када сам био млађи, идоли су ми били Рој Кин, Рио Фердинанд и Немања Видић у чију част данас носим број 15 на дресу. Увек сам волео различите типове играче. Видић је био невероватан борац, али сам исто тако волео и Ђерара Пикеа и Рафу Маркеза који су у Барселони могли да играју и у одбрани, и у везном реду“, рекао је Дајер.

Управо је Дајеров додатни квалитет чињеница да може да игра у везном реду и одбрани. Одрастао је у Португалији где је прошао чувену академију лисабонског Спортинга да би као тинејџер провео 18 месеци на позајмици у младом тиму Евертона. Ипак, на Гудисону га нису добро проценили и вратили су га Спортингу који га је касније продао Тотенхему. На Вајт Харт Лејну је експлодирао и постао један од најбољих енглеских фудбалера. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар