СП - Митровић: Против Грузије као против великана!

"Не смемо да мислимо 'лако ћемо'. То нам се бар 100 пута обило о главу", упозорава нападач наше репрезентације пред гостовање у Тбилисију.

Фудбал 23.03.2017 | 18:30
СП - Митровић: Против Грузије као против великана!
Важну утакмицу игра репрезентација Србије у петак од 18 часова у Тбилисију. Ако савладају Грузију, "орлови" ће се вратити на прво место, а да ли само на пар сати или дуже, знаће се после дуела водеће Републике Ирске и трећепласираног Велса, који се игра у 20.45.

Грузија је тренутно на петом месту Групе Д квалификација за Светско првенство у Русији 2018, са свега два бода из четири утакмице, али Александар Митровић упозорава да се ривал не сме потценити.

"Имам у Њукаслу саиграче из Велса и Ирске, који су ми рекли да им је утакмица против Грузије била најтежа у квалификацијама. Имају квалитет, посебно у нападу, и могу да буду опасни ако им дате простор. Ово нам је можда најтежи испит до сад. Против јачих екипа нам није требала мотивација, али сада не смемо да мислимо 'лако ћемо'. То нам се па бар 100 пута обило о главу. Морамо да уђемо у утакмицу као да играмо са великанима",сматра Митровић.

Нападач Њукасла казао је да је спреман, иако не игра редовно у свом клубу.

"Играмо захтевну лигу, где се много тренира и много ради. Значиле би ми утакмице, али сам тренирао. Играо сам неколико, али их нисам везао. И прошли пут нисам био редован у клубу, али сам давао голове у репрезентацији и био сам спреман. Репрезентација ми је мотив да редовно тренирам".

Подсетимо, Србија је у досадашњем току квалификација победила Молдавију 3:0 и Аустрију 3:2, а играла нерешено са Републиком Ирском (2:2) и Велсом (1:1), док је Грузија освојила по бод против Велса (1:1) и Молдавије (1:1), а изгубила од Ирске (0:1) и Аустрије (1:2).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар