Вучић и Путин сљедеће седмице

Сусрет премијера Србије Александра Вучића и предсједника Русије Владимира Путина планиран је за сљедећу седмицу, а остало је само да буде прецизиран тачан дан посјете Москви, пишу "Вечерње новости".

Србија 23.03.2017 | 10:22
Вучић и Путин сљедеће седмице
Најизвјесније је да ће Вучић отпутовати у Русију прије гласања за предсједника Србије, заказаног за 2. април, што добри познаваоци руских прилика тумаче као својеврстан преседан.

Лист пише да до сада није била пракса да се руски државни врх састаје са челницима држава у којима је у току предизборна кампања.

Београд и Москва тренутно траже термин сусрета у руској пријестоници који би одговарао објема странама, с обзиром на то да Вучић улази у фото-финиш предсједничке трке, а Путин се налази у Сочију.

На столу ће, како сазнаје лист, бити договор о испоруци шест "мигова 29", 30 тенкова Т-72 и још толико борбених возила.

(Вечерње новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ђорђе

23.03.2017 11:46

Није лијепо од Путина заиста је ово мијешање у изборну вољу народа. То ми доживљавамо у Републици Срској, само ми имамо гору ситуацију у Републици Српској. Прво немамо два круга за изборе и тако Додик може побјеђивати до краја живота, разбију се гласови и потплате се кандидати. Сјетите се Јовичића он је однио велики број гласова и за сваки глас од Додика добио 10. Еура. Друго ми имамо заиста, част изузецима, слабу алтернативу. Овдје је памет и способност побјегла раније, јер био је рат и бјежала су паметна дјеца за Београд у школу без повратка. Иванић, Босић, Шаровић и још можда неко, други су се ухљебили и баш их брига за народ. Сјетите се само Тадића, алтернатива Додику, а шта је сада. Поздрав добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ