Ф1: Глисер, Рикардо и непоправљиви идеализам!

“Имао сам 'штуцавицу' током тестирања, али у поређењу с ранијим годинама мислим да смо за нијансу више постигли”, рекао је Данијел Рикардо.

Остали спортови 24.03.2017 | 12:15
Ф1: Глисер, Рикардо и непоправљиви идеализам!
Сви би се кладили на нешто уочи Мелбурна! Данијел Рикардо је већ прихватио изазов. Тркао се у Мелбурну са Максом Верстапеном и то на реци. Глисер партија, река Јара и нешто сунца су га инспирисали. Директно из чамца и у свом маниру оценио је да за њега нема “сигурице”, али да још увек верује да ће Мерцедес, макар и за длаку умаћи Фераријевој коњици.

“Са техничке тачке ми почињемо првенство са боље позиције него обично. Имао сам 'штуцавицу' током тестирања, али у поређењу са ранијим годинама мислим да смо за нијансу више постигли”, рекао је Данијел Рикардо, да би затим оценио како мисли да се за освајање Мелбурна, Мерцедес још увек највише пита.

“Са овим аутомобилима можете постићи више у односу на прошлу сезону. Ја лично сматрам да смо се пар година мортали око исте филозофије. Сада је дефинитивно да је то превазиђена филозофија. Још има доста места за унапређење, и ми ћемо га искористити”, закључио је магични Данијел Рикардо своју сагу о моћима Ред Була пред прву туру најбржег циркуса у 2017. години.  

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар