Лидија није требало да глуми Виолету

Лидија Вукићевић је као Виолета освојила срца гледалаца, и глумица не крије да је улога у “Бољем животу” најважнија у њеној каријери.

Србија 21.03.2017 | 11:36
Лидија није требало да глуми Виолету
Након улоге Виолете Попадић у “Бољем животу” прославила се Лидија Вукићевић, али мало људи зна да она није била први избор продуцената и ко зна како би серија изгледала, да је ту улогу прихватила “оригинална” Виолета – прелепа глумица Ена Беговић.



Међутим, док се бирала глумачака екипа, неколико глумица је било у игри за улогу Вилоете, а пре Лидије Вукићевић, та рола је понуђена Ени Беговић, која ју је одбила због обавеза у позоришту.

Можемо само да нагађамо како би “Бољи живот” изгледао са Еном Беговић, али, на крају, улога је припала Лидији Вукићевић која ју је сјајно одиграла и сада је скоро немогуће неког другог замислити као Виолету.



Ишла је из пројекта у пројекат, а у “Бољем животу” сигурно није могла да игра јер је је имала обавезе у позоришту. Играла је те године у представи “Скуп” Марина Држића, на Дубровачким летњим играма, а припремале смо заједно комад “Гричка вештица” по тексту Марије Јурић Загорке – изјавила је Енина сестра Миа Беговић.



Да подсетимо, Ена Беговић, која је годинама важила за једну од најлепших глумица, погинула је 2000. у саобраћајној несрећи… Имала је само 40 година.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар