Ф1: Окретања, удес...! Милијардеровог сина баш брига за критике!

Новајлија у Формули 1, канадски возач Ленс Строл изјавио је да га није брига за критике које добија пред почетак сезоне у Аустралији.

Остали спортови 22.03.2017 | 20:20
Ф1: Окретања, удес...! Милијардеровог сина баш брига за критике!
Овај 18-годишњак имао је променљиву предсезону на отвореном тестирању у Барселони, укључујући и два окретања и удес, због чега је његов тим Вилијамс изгубио цео дан тренинга. У другој недељи је све прошло без проблема.

Овај тинејџер је син канадског милијардера Лоренса Строла, због чега га неки називају "плаћеним возачем".

- Баш ме брига за критике. То није мој посао. Ми смо сви професионалци. Ствари се у аутомото спорту дешавају и ви једноставно морате да се одвојите од њих. Све је прилично просто за све. Прва недеља је била фрустрирајућа, али смо се концентрисали на другу и све је прошло добро - рекао је Строл.

Возач је казао да није поставио никакве одређене циљеве за своју прву трку у Ф1, која се одржава 26. марта на Алберт парку у Мелбурну.

- Морамо да останемо мирни, а не мислим да треба да постављамо било какве циљеве. Јасно је да ће ми та стаза бити нова, другачија. Има много тога да се научи тамо, али ћу ићи само корак по корак, круг по круг - рекао је Строл.

Канадски возач је, међутим, признао да су Мерцедес, Ред Бул и Ферари можда и недостижни.

- Биће јако тешко ухватити прва три тима, али све испод тога је битка. Не смемо себи у глави одређивати бројке. Видећемо резултате кад почну трке - рекао је Строл.

Извор: Бета

Коментари / 0

Оставите коментар