Коме сметају српски борци?

Борачка организација Републике Српске, у саопштењу које преносимо у цјелости, осудила је нападе, критике и оптужбе на рачун демобилисаних бораца Републике Српске и Борачке организације Републике Српске, изнесене у тексту Рајка Васића.

Република Српска 20.03.2017 | 14:52
Коме сметају српски борци?
''Умјесто да одају почаст и поштовање популацији која је најзаслужнија за одбрану и стварање Републике Спрске током Одбрамбено-отаџбинског рата, недостојни појединци нажалост себи су дали за право да вријеђају и понижавају часне борце, ратне војне инвалиде и породице погинулих и несталих.

Простачке увреде, псовке, грубе неистине, неутемељене оптужбе и непримјерен ријечник којим је Рајко Васић извријеђао борце и челнике Борачке организације Републике Српске представљају до сада невиђену дрскост и слободу. Након што је студенте назвао плаћеницима и копиладима, Васић је себи дао за право да простачки псује, вријеђа и понижава више од 213.000 демобилисаних бораца који су четири године гинули и страдали да бисмо данас живјели у слободној и уређеној држави и друштву.

Понижени и обесправљени борци, који су у претходном периоду неправедно умањена многа права, приморани су да се боре за голо преживљавање, како би својим породицама омогућили живот достојан човјека.

Због тога је сувишно коментарисати Васићево лицемјерство, гнусне лажи и оптужбе да су једино борци одговорни за све проблеме у Републици Српској, па и за негативан природни прираштај и све мањи број дјеце. Свима је јасно да сиромаштво, незапосленост, низак наталитет и тешку ситуацију у друштву нису проузроковали борци, радници, савјесни  ипоштени грађани Републике Српске, већ управо недостојни Рајко Васић, његови пријатељи и сарадници који су на сумњив начин стекли огромно богаство стварајући армију сиромашних и незапослених.



Борачка организација Републике Српске никад није била, нити ће бити у служби неке партије или појединца, и Борачка организација не стоји иза протеста жељезничара и других радника у Републици Српској, како то покушава исконструисати лажни умјетник и бивши генерални секретар Рајко Васић, али као најбројнија и организација од јавног интереса за Републику Српску, имамо право и обавезу да укажемо на неправде и грешке и боримо се за права и положај свих наших чланова.

На челу Борачке организације Републике Српске не налазе се никакви манипулатори и кајмакгџије, већ легитимно изабрани представници који су свој патриотизам доказали у рововима и првој линији фронта током Одбрамбено-отаџбинског рата. Борци од државе не траже никакву милостињу, већ да им се омогући да раде и живе од свог посла.

Нико нема право да исмијава, вријеђа, понижава и игра се са онима који су својом крвљу цртали границе Републике Српске, а посебно на то немају право потрошени, неморални и пропали политичари попут Рајка Васића који ће морати да одговара за непримјерене ријечи којима је тешко увриједио борце, супруге, мајке и дјецу који су у Отаџбинском рату изгубили најмилије. 

Очекујем да се одговорни људи у нашој Републици, посебно политичари, ограде и осуде овакве недоличне иступе у јавности, и да својим поступцима, односом и понашањем покажу максимално поштовање и уважавање према свим припадницима Борачке организације Републике Српске.''

Предсједник Борачке организације Републике Српске,
генерал Миломир Савчић

Коментари / 64

Оставите коментар
Name

Трн

20.03.2017 13:59

А коме не сметају???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

20.03.2017 14:59

Потпуно тацно. А највисе сметају борацком руководству јер ремете њихову идилу.

Name

Хм

20.03.2017 15:49

Сметају Додику Цургузу и многим осталим тајкунима.

Name

Милован

20.03.2017 16:25

Кад це мјесецни борацки Савцицу.Видим само ти пертле вире из г..... снсд-а.То се ти изгледа борис само за себе Савцицу и малу свиту око тебе.Републику српску смо сви стварали и ратовали због ње.Зато брзо види кад це борацки додатак мани се рајка васица дворске луде снсд-Аааааа...памет у главу

Name

Тарзан

20.03.2017 21:31

Ајмо борци пољопривредници,сумари,просветари,бзетлије,мљекари,медецинари придрузите СЕ зељезницарима Ста цекате хоцете да вам други ријесе Проблеме.Да буде зло веце гдје НАСА интелегеција студенти тузно тузно никада ви нецете скинути јарам сврата тако цекајуц да они други одраде посао није вама Јос лосе ни близу.Идуце године цете другације размисљат Али ЦЕ бити доста касно увијек је вазило правило док из гузице не додје углаву нема памет назалост.

Name

мицко

22.03.2017 16:44

Теби само треба број гласова а борци коме несметају лаксе је реци.

Name

Борац ВРС Бијељина

20.03.2017 14:02

Браво, одлично написано свака част

ОДГОВОРИТЕ
Name

1.КК

20.03.2017 16:07

Назалост,БОРС се само бави саопстењима И цувањем добро плацених столица.Нема висе Генерала Лисица да профитерима који су на власти казе ста мисли...БОРС је ко синдикат-мало прице,да се народу оци замазу И ујео био магарца.Поцеце нас Васиц туци мотком како је кренуо,а бивси припадник тзв.АБиХ Галијасевиц це му помагати.Јос само фали лопина Крајисник,самозвани Ствараоц РС,да нам казе како смо били 4 године на дрзавној грбаци док се он знојио око оних пар хиљада Голфова,који испарисе 92.

Name

СУПЉА ПРИЦА

20.03.2017 16:33

Немој нас бранити Савцицу,сто нас висе бранис нама је све горе,ти и твоја саопстења су нас довели довде немас ниста конкретно само се огласис да постојис и оде у Београд,ако немас никакву идеју немој нас висе ни бранити.

Name

брат Ђуро

20.03.2017 14:04

Свакодневно се борци понижавају ( од стране свих власти ) већ више од 20 година али БОРС није реаговао никад. Инвалиднина још нема али се Савчић не оглашава по том питању. Када нервно растројени старац, који иначе прича глупости изјави нешто што нема везе са мозгом онда борачки представници скоче ко пијетлови а толико ствари за свакодневн заштиту бораца и њихове дјеце. Колико је до бораца стало Васићу толико и Савчићу. А можда је и то дио договора. Ти као нападај ја ћу као да браним.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

20.03.2017 14:04

И којој средјеној дрзави ? Хахwххахахwа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

20.03.2017 14:11

Сами смо криви сто нас свакаква фукара И лупез напада И понизава. Рајкан је од ове рс добио све а ми борци ниста. Дао му је Баја задатак да нападне борце, а нас одговор треба да буде много зесци гос. САВЦИЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзаба Све

20.03.2017 14:25

Готов је и он.Нема он боје,крај се близи ускоро.Стета, ста цемо без таквог кадра.

Name

Радашин

20.03.2017 15:21

Зашто генерале не поведеш нас да ове кује јајаре протерамо из РС док смо ми крвавили Рајко и баја су шверцовали свим и свачим са алијом.Овакви су продавали акције на Горажде,Бихаћ,Игман а данас се ударају упрса као добре водје ови јадни срба да неће можда да нам уведу порез што смо остали живи.Молим БН да ово објави од слова до слова јер их поштујем ко црвено слово што и јесу за ове режимске телевизије.Ако хоће то смијем рећи јавно и пред камерама пуно још тога јер имамо заједничког непријатеља тј водја снд-а и његови ратни профитери и фукаре.

Name

Радашин

20.03.2017 15:21

Зашто генерале не поведеш нас да ове кује јајаре протерамо из РС док смо ми крвавили Рајко и баја су шверцовали свим и свачим са алијом.Овакви су продавали акције на Горажде,Бихаћ,Игман а данас се ударају упрса као добре водје ови јадни срба да неће можда да нам уведу порез што смо остали живи.Молим БН да ово објави од слова до слова јер их поштујем ко црвено слово што и јесу за ове режимске телевизије.Ако хоће то смијем рећи јавно и пред камерама пуно још тога јер имамо заједничког непријатеља тј водја снд-а и његови ратни профитери и фукаре.

Name

Дуле

21.03.2017 11:41

Погледајте све општине у Републици Српској и погледајте ко је данас најбогати. Све го ратни профитер и криминалац. Зову их газде, бизнисмени, предузетници тид. а за све њих важи само једна ријеч КРИМИНАЛЦИ.

Name

Вук

20.03.2017 14:29

Шта рећи сотонском чељадету,који понижава и крст и вјеру и све што је свето.Сам крај његове простачке приче је ваљда отворио очи и највећој будали.Док варају и пљачкају народ први су у цркви а сви су богомољци ко и ова наказа од комесара поквареног и јадног удружења,горег од сваке секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

20.03.2017 14:36

А гдје сте до сада били да реагујете на све оно што је ова пљачкашка власт радила и чинила да борце и овај народ "доведу" до дна, да ли сте реаговали на све нелегалне приватизације, уништавања свега што је било и могло да очува ову дддржаву и његов народ....а можда јесмо и заслужили , сами смо их и бирали, јер смо наивни, сујетни и проклето неразумни у незнању гдје је граница испод које се неможе...да ли је ико поставио питање о броју оних који раде по институцијама РС , како су дошли , колико су образовани, колико су на послу у току дана , шта возе и кад иду са посла колико их је на послу....то нико никада неће установити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ллл

20.03.2017 14:46

Ниси ни ти за ту функцију.ниста ниси урадио за демобилисане борце,само си себе ухљебио! да си "цовјек" давно би дао оставку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС 1992-1996

20.03.2017 15:47

Рајко Васић и њему слични политиканти немају право да држе предавања борцима. Ни ти Савчићу немаш право да држиш предавања о политичкој непристрасности, а сам си се сликао и ходао по предизборним скуповима Мића Мићића. Битно је да ти и теби слични пензионисани официри уживате високе србијанске пензије, а у Републици Српској и БиХ високе плате, хонораре и друге накнаде. Поштени, школовани и нешколовани борци чекају боље дане на бироу и милостињу у виду борачког додатка.

Name

цицко

20.03.2017 17:35

Ма добро речено а у Бијељини предсједник борцке лопина упропастио градску топлану па га Мићо наградио да буде предсједник борацке. Невидјени лопови.

Name

боле

20.03.2017 14:47

Није рајкула нека фаца,ал је стварно јадно и бједно ово подцјењивање бораца са једнократним давањем, за учеснике од првог до задњег дана,од 129,00 КМ.Боље би било да сте свима обезбједили посао достојан цовјека па нек сам себи кредитира стан.Овако двадесет година збрињавате а посла нема.Само за подобне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вихор

20.03.2017 15:39

Он је пробни балон .....,,преусмјеравања средстава..да се и оно мало новца отме Борцима ,многи нераде и никад неће дочекати пензију.Већ су нас једном зајебали са оном ,,гарантованом,,пензијом од 480 к.м.банда покварена .

Name

Виолински кљуц

20.03.2017 14:51

Слабо му ради стампарија па нервозан. Мртвац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Думине

20.03.2017 14:52

Рајко је Милетов гузни увлакач и пљује по борцима и БОРС -у да би лично профитирао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вихор

20.03.2017 15:46

Он је пробни балон ....да се узме и ово мало што добијамо .као ,,преусмјеравања средстава,,Већ су нас једном зајебали по ,питању ,,загарантованих пензија,,!?

Name

Борац рс

20.03.2017 15:13

Назалост вецина бораца подрзава ову власт у којој Рајко игра једну од главни улога и Додиков савјетник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално гледано

20.03.2017 18:02

Савциц је бољи од бившег, знамо ко је и игдје сад прима плату. Савјетник! Кад је обзнањено да ће Крајисник и "ствараоци" РС и њихове фамилије након смрти истих добијати пензије 800 или 1200 КМ МЈЕСЕЦНО???!!!!? , не сјећам се. БОРС је реагирао млако, умјесто масовних протеста. Страх власти од губитка избора и мало галаме опозиције одгодили су усвајање тог срамног закона. Господо чланови БОРС на улицу сад имате повод. А имали сте и у мају на митингу опозиције, није вас нешто било!

Name

Борац

20.03.2017 15:15

Него Савановицу де ви нама дајте сто нас следује доста измотавања полако слази први квартал а борци коју су незапослени теско састављају крај с крајом а ви богами узивате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боеац рс

21.03.2017 05:49

Преписи права бораца из федерације па нека нам буде исто,ми се борили за рс а они за бих .Савцицу нека ти то буде први конкретни задатак , ако незнас и немозес склони се има ко мозе. Пет до 12 да се окупимо јер Бајини лопови це наставити нападати.

Name

попара

20.03.2017 15:37

Какви су то борци који се боје Милорада Додика,ратног профитера?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

20.03.2017 15:43

Какви црни борци? Нема изгледа висе бораца, док могу годинама трпити понизавања од мафијаских политицара и оних који дана рата видјели нису, а да борци прстом не мрдну за будуцност своје дјеце, не знам ни цему висе било каква борацка организација, кад је ста урадјено осим појединацних слуцајева и интереса оних који воде разне борацке организације. Добро нам је неко написао да смо ми добили рат а изгубили мир, зато смо сведени на просјацки стап док други краду и отимају од бораца и њихове дјеце. И треба да сутимо кад смо родјену дјецу издали. Зали Бозе сто смо гинули и рањавани цетири године. И треба нас свако прозивати кад смо ово себи дозволили а насе руководство бораца се увијек брине само о себи, пази да слуцајно Васица акрапа не увриједите овим саопстењем. Ма на улицу багро продана и поведите борце у одсудну битку за будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васо Рајкић

20.03.2017 15:43

Умјесто да оплете по актуелним властодршцима који се, заједно са рођацима, кумовима и иним, богате и немилице троше буџетске (народне ) паре, Додиков мислилац Рајко Васић се безобразно окомио на борце и њихово руководство. Г-дине Савчићу требали сте му још оштрије одговорити, а од властодржаца ултимативно и хитно затражити знатно већа материјална и друга права за борачку популацију. Немојте Ви, попут вјечитог пензионера Раде Ракуља, оправдавати лажну причу властодржаца да за веће пензије, а у овом случају за демобилисане борце, нема пара. Па и птица на грани зна и види да се власт разбацује с парама на небитне ствари, попут, рецимо куповине још једног хеликоптера, нових лимузина, бескорисних путовања по свијету итд, док многи борци једва преживљавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радашин

20.03.2017 16:13

Нетреба њему оштрије одговарати њега треба ухапсити дали ће се Лукач осјећати прозваним.Генерале Савчићу у рату сте имали челична м..а сад ми дјелујете као да вас је баја уштројијо са својим ратним профитерима

Name

Радашин

20.03.2017 16:13

Нетреба њему оштрије одговарати њега треба ухапсити дали ће се Лукач осјећати прозваним.Генерале Савчићу у рату сте имали челична м..а сад ми дјелујете као да вас је баја уштројијо са својим ратним профитерима

Name

Радашин

20.03.2017 16:13

Нетреба њему оштрије одговарати њега треба ухапсити дали ће се Лукач осјећати прозваним.Генерале Савчићу у рату сте имали челична м..а сад ми дјелујете као да вас је баја уштројијо са својим ратним профитерима

Name

Истина

20.03.2017 15:57

Сви ви који сте од рата до данас били предсједници Борачке организације сте велики политички играчи, почев од Бојића, преко Ћургуза, па све до тебе Савчићу. Када такви политички опредијељени и острашћени играчи не буду на челу БОРС-а борцима ће бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

док

20.03.2017 15:58

Чух прије неки дан да су на буџетима као бивши борци по 500 000 бошњака,хрвата и срба.Значи 1 500 000 бораца било?!Па кад нас је толико било,стварно штета што се нисмо ујединили и окупирали Кину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОНРА

20.03.2017 16:08

ДОШЛО ЊЕГОВО ВРЕМЕ А ДА БУДЕМ ИСКРЕН МНОГЕ МОЈЕ КОЛЕГЕ СТАРЕШИНЕ СУ У ВЛАДАЈУЦОЈ ЕЛИТИ ИМАМ ЈА ЗАМЕРКИ И НА ГЕНЕРАЛА ЛИЧНО СМО ДОБРИ И НЕЗАМЕРИМ МУ ГОРКО МИ ИСКУСТВО ИЗ МАРТА 99 И ПРЕПЛАСЕНОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАНКО

20.03.2017 16:22

Превише је вас у владајућој елити, пријашњих и садашњих владара, само не знам због чега вас држе тамо. Вероватно зато што сте добри трговци, а себичност вам није страна. Нисте добро ни радили ни одрадили посао у оно време када је грмело. а школовани сте за то. Тако је било и од 1992. до 1995. године, а богами и 1999.?????????

Name

том талицни

20.03.2017 16:18

Прозвао је целнике БОРСА са правом тросе народне паре .Скуп бивсих југо официра који су се ухљебили у Борсу и грцевито дрзе фотеље и полозаје медју којима је и овај МУДРОСЕР . Они се никад за борца нису ни борили..да су не би дозволили оволики број бораца.У тексту РАЈКА ВАСИЦА од јуце има много истине ..овај се МУДРОСЕР препознао па хајде да реагујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

21.03.2017 11:52

Шта све нећеш за газду урадити, па и по борцима се попишати несретниче.

Name

никс

20.03.2017 16:43

Буди искрен генерале па реци да ли би се ти огласио да Рајкан није споменуо руководство борацке организације ? И ако цемо постено , слабо се ти борис за права бораца. Писањем разних саопстења ниста постици нецес. Зато , немој нас висе бранити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

20.03.2017 16:59

Дезертерима. цитава влада РС нема ратног стаза колико има један борац прве категорије и који цека 120КМ борацког доплатка а они имају толике дневнице. укинути борацки додатак али и укинути посланицке и министарске плате и тек тада све паре дати за дјецији доплатак,

ОДГОВОРИТЕ
Name

криза

20.03.2017 17:06

Е мои борци истице рок за исплату борацког додатка а пара за то нема отуд овај рајков пробни балон,а Савцицу је то врло јасно па се прави мутав јер зна да немозе ниста да уцини за борце.Све је то договорено.Нема јос ни инвалиднина а камоли борацког.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

20.03.2017 18:02

Додик и СНСД је апсолутни кривац што се ништа не ради на статусу бораца...Изгледа да више нећемо ратоват с муслиманима и хрватима него са домаћим издајницима...Њега скинут под обавезно и мислим да ће борци добити своја заслузена права у уставу и закону,овако док је год он на власти мораћемо трпит јер се тако наорузао полицијом и искорумпираним чланством у странци да му је веома теско парирати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

У праву си

23.03.2017 05:59

Како нико не примјети да је МУП и судство под потпуном контролом Милорада Додика. У МУП се накотило сијасет СНСД соколова који једину квалификацију коју посједују је безпоговорно изврсавање незаконитих наредјења. Криминалу приступају селективно , зависно од тога ко је поцинио криминално дјело .Па дјелују или зазмире. Рацунар не умију употребљавати , правопис оцајан , ограниценост размисљања до врхунца доведена. Све сто постоји иза Потемкинових кулиса је "труло" , нефункционално , малте не неупотребљиво . Ал зато њихов императив је лицни интерес и коруптивно дјеловање. Дио полиције , углавном сами изврсиоци цуте и окрецу главу , па неријетко поступају по криминалном наредјењу претпостављених да би сацували посао. Други дио , углавном руководни кадар размисља како да додатно оствари своју лицну корист коруцтивним и противправним дјеловањем по становниству РС. Углавном посматрају са кога могу који комад козе да огуле или којој политицкој битанги да се додворе како би му обезбједио утицај , напредак а самим тим и лицну корист. Исто је у судству. А борци све то гледају , цуте ко пи..е . Дјеца нам небезбједна , у сколу не могу да оду . Саборци умиру од глади ко пси. Болнице пуне умируцих од изљецивих болести јер нема новаца за љецење а медицинари одрвенили од борбе са Голијатом немају апатије и сазаљења ни према коме , па како це према неком распалом борцу. ЈЕСМО ЛИ СЕ ЗА ОВАЈ КУПЛЕРАЈ БОРИЛИ.?

Name

Улица, протести, блокада цеста

20.03.2017 18:27

Тражите од владе да новце које баца у беспотребна представништва РС , од којих нема никакве користи и лобирања, усмјере ка борцима и наталитету. А иста угасе, јер немају ефекта. Ово исти задатак опозицији. Ту вам је солидан извор прихода. Питајте економисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуел

21.03.2017 11:56

Ма само стиснути тајкуне да се не уграђују у пројекте који се финансирају из буџета и ето пара. Па само на болниц у Касиндолу хдједоше украсти 25 милиона, то је додатак за пензије 403.225 бораца.

Name

Борац

20.03.2017 21:52

Савчић = Ћургуз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОМИ

21.03.2017 07:18

МИЛОМИРЕ,МИСЛИО САМ ДА СИ ЦОВЈЕК,АЛ ТИ СИ ИСТИ КАО И ОНО ДЈУБРЕ ЦУРГУЗ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Косто

21.03.2017 08:20

Савчићу, ајд ми реци зашто именујеш жене ( Радојка и Јелена ) да буду шефови стручне службе? Има ли ико од нас бораца да може то обављати за 2000 КМ? Немам намјеру вриједјати жене, али ко је икад видио раду, па и Јелену биће му све јасно. Отаљавају, али нека иде плата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро Приједор

21.03.2017 09:07

Лијеп текст , нажалост БО РС се бави само саопштењима и реакцијама а конкретно ништа . Накнаде за одликоване борце - касниле 3 мјесеца ; годишњи борачки додатак - касни ? ; инвалиднине редовно касне ; а одговор БО РС је - речено нам је "ускоро" . Нажалост некада велики генерал сада сједи у фотељи БО РС и жао ми је што морам рећи али генерале боље би било да ниси ни улазио у политичке воде . Није ти мјесто ту а опет можда чеш , по истеку мандата , и ти као пантелија у савјетнике код додика .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко Стевановиц

21.03.2017 10:14

Волио бих савцицу да видим колика је твоја плата у БО републике Српске а осталим примањима не смијемо ни коментарисати. Немас ти Савцицу ни близу проблеме које има 90% популације коју сам казес да представљас. Опет млатис о 150000 цланова БО а када треба некога изабрати не дозвољавате да гласа било ко није платио цланарину. Ако имате 15000 цланова онда вам и не треба грант. Немој нас висе бранити Савцицу матере ти! БОРС инвест фонд нецу овом приликом ни спомињати као ни то колико сте обезвриједили ту категоризацију давајуци сваком профитеру мисљење о његовој борби.Иди цовјеце!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мика

21.03.2017 11:44

Ко сад прима накнаду као директор Борс инв.фонда? А фонд није активан. Јао мамо

Name

НН

21.03.2017 11:43

Велико вриједјање и велико понизавање бораца од Васица. а и ви борци, као да сте .... ! Власт вас НЕ ЦИЈЕНИ и само вас пљацка и одузима вам стецена права

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

21.03.2017 11:50

Тачно и ову и сваку сљедећу власт треба подсјећати на борце. Треба предложити да се сваке године у парку Младен Стојановић окупљау борци бар дава пута са јасним циљем мјесечне накнаде минимун цијена потрошачке корпе у РС или ако раде разлика дао то цијене, ако зарађују више накнаде да бар на одмор могу отићи једном годишње. Позивати народ да гласа против сваке власти док се ово не оствари, а када се оствари онда та власт може добити и нови мандат. Поведи народ генерале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ј,л.

21.03.2017 13:21

Савциц је давних дана требао направити нову категоризацију бораца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирослав

21.03.2017 18:24

Сто се тице Борацке организације карастрофа од организације .Оно сто ми имамо нема нико на свијету ,на све могуце нацине повецавају себи плате ,на акцизама ,на порезима умјесто да нама повецају пензију или борацки додатак .У ту организацију политицку на залост улазе фукаре преко странака које им обезбједе мјесто у влади И потебни да само гласају за оно сто им се И казе .Боље да их И нема И оног министра за рад и борацка питања нека иде у три лијепе јер се и не бори за нас И радницка права .Па хајде казите несто на ово бандо И фукаро од Борацке И Владе ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

21.03.2017 19:41

Генерале командуј сабор бораца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола-нико микић

22.03.2017 15:28

Неможе, по доласку на чело БОРС-а одмах је тражио и плата му је повећана са 1.700 на 2.500КМ, а потом је и од Миле добио стан. Сада слуша и од њега борци не треба да очекују. Уз то прима и пензију од 1.200 КМ из Србије и у Београду има стан. После рат се дигао и против свог команданта да би добио чин генерала. Такви нас воде, жалосно.

Name

србин

21.03.2017 21:41

Мотка је из раја изасла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

22.03.2017 14:51

СМЕТА КОМПЛЕТ НАРОДУ ЈЕЛ СТЕ ДНО ДНА. ЗАШТО СТЕ СЕ БОРИЛИ ЗА МЕШЕТАРЕ И ЛОПОВЕ. СВИ СТЕ КУПЉЕНИ. ПРАВИ БОРЦИ СУ У ЗЕМЉИ СЛАВА ИМ. ОСТАЛИ НЕ КА ПОКАЖУ АЛИ БЕЗ ПУШКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

22.03.2017 19:09

Жељезо се кује док је вруће. Тако је и БОРС одмах након рата требао поставити ствари на своје мјесто. Али није. Тада је СДС на чело БОРС а поставио свог човјека Борислава Бојића који је свјесно отупио оштрицу бораца а себи направио завидну политичку каријеру, 20 и нешто година посланик,шта ћеш висе. Награда за добар посао. Бојић је уништио борце а они и даље као слијепци гласају за њега онако домољубног и слаткорјечивог. Касније тај рецепт преписали СНСД и Ћургуз. Савчић нема више шансе да направи нешто када смо ми борци .......

ОДГОВОРИТЕ