Ушло у крв и довиђења - Розберг је октански зависник!

Актуелни шампион, пензионер најбржег циркуса зна да ће помагати људима са социјалне маргине, али није далеко ни час када ће на врат окачити кравату Ф1 функционера.

Остали спортови 23.03.2017 | 10:15
Ушло у крв и довиђења - Розберг је октански зависник!
Пензија не лечи октанску зависност! Јасно, ова реченица најбоље описује осећања Ника Розберга који је одмах након освајања титуле одлучио да спакује кофере и оде путем којим тркачи ређе или нерадо иду.

“Још се тражим, очекујем да ми се отвори нови пут. У неке ствари нисам, али у одлуку да не желим сасвим да напустим ауто-мото спорт сам сасвим сигуран”, рекао је Нико Розберг чије место у екипи Мерцедес АМГ Петронаса је већ попунио Валтери Ботас.

“Окренуо сам свој живот наглавачке. Водио сам свој живот срцем, а захвалан сам и на чињеници да сам своју Ф1 причу завршио освајањем титуле. Желим да будем успешан, знам да је све могуће, али тренутно мислим да морам да се посветим хуманитарним стварима, односно да помажем људима са социјалне маргине”, говори Немац, а онда се окреће по питању Ф1 реалних опција.

“Могу да се пронађем и у олози човека који ће саветовати младе возаче, или менаџера у Формули 1”, закључио је Розберг, па се из свега приложеног чини да ћемо на актуелног шампиона још мало сачекати, али да ћемо га свакако још увек гледати утегнутог у кравату функционера неког од тимова, можда баш Мерцедес АМГ Петронаса.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар