Пјевала му на свадби, па се удала

Мерима Његомир пјевала је 2002. на свадби Драгољуба Марковића, а 13 година касније се удала за њега!

Забава 18.03.2017 | 14:05
Пјевала му на свадби, па се удала
На церемонији познатог бизнисмена, када се вјенчавао с другом супругом Љиљаном Марковић, кум с младожењине стране био је убијени премијер Зоран Ђинђић, а с младине лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић.

Каако је дошло до тога да уредница музичког програма РТС буде ангажована на весељу, објаснио је Марковић за Курир.

- Тадашња моја жена је жељела да нам Мерима пјева на свадби. Она ју је лично позвала. Мерима је радила скоро сваког викенда на разним прославама. Била је специјална гошћа и дошла је с човјеком с којим је у то време живјела - каже Марковић.

Он сматра да то што је Његомирова наступила на његовом вјенчању, а затим се удала за њега, нема никакве везе са судбином, већ са сплетом околности.

- Објаснићу вам зашто тако мислим. Мериму сам упознао 15 година прије него што сам се други пут оженио. Становао сам на Славији, где је Мерима живјела са тадашњим супругом Миланом. Они су били на четвртом, а ја на трећем спрату. Били смо комшије и тако смо се спријатељили. Према њој сам почео да гајим симпатије неколико година касније након што се развела. Сплет околности је учинио да се међу нама догоди нешто више. Из поштовања, о њој могу да кажем само оно најљепше - рекао је Марковић.

Мерима Његомир се удала за Драгољуба Марковића у марту 2015. године. Пјевачица се након венчања преселила код бизнисмена на његово имање у Сурчину, гдје су живјели до августа 2016, када је одлучила да се разведе.

(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

хмммммм

18.03.2017 14:09

Шта кога брига кад и гдје се бабе удају и разводе ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ комуниста

18.03.2017 14:13

А јест тај Ђинђић био поштен само му кумови овај и Станко Суботић .За вас је Ал Капоне мала маца.Ма исти сте као СПС СРС СНС све го лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерима

19.03.2017 22:19

Она је дио историје музике на балканским просторима. Сваста се десава. Мене је просио бивси муз моје добре другарице. Никад нисмо били интимни. То је срамота те сам га одбила прије 15 година. Хоцу реци, мозда је и њу на крају било стид. Ја сам исто тако баба како ви то казете.

ОДГОВОРИТЕ