Штрумпфови дио кампање Уницефа за срећнији и мирнији свијет

Анимирани филм „Штрумфови: Скривено село“ биће премијерно приказан 19. марта у биоскопу „Синеплекс“ у ТЦ „Делта сити“, а популарни јунаци постали су део кампање Уницефа чији је циљ стварање срећнијег, мирнијег, равноправнијег и здравијег света.

Забава 17.03.2017 | 14:53
Штрумпфови дио кампање Уницефа за срећнији и мирнији свијет
„Управо због своје велике популарности, велико нам је задовољство што су штрумпфови постали део кампање 'Мали Штрумпфови, велики циљеви'. Кампања је осмишљена тако да подстакне људе да се информишу и подрже 17 циљева одрживог развоја које су 2015. године прихватиле све 193 чланице Уједињених нација“, рекао је на данашњој конференцији за новинаре дииректор Уницефа у Србији Мишел Сен Ло.

Извршна директорка дистибутерске куће „Кон филм“ Драгана Тешић назначила је да је велика привилегија што је Београд један од 193 града на мапи света у коме се премијера филма организује са Уницефом.

Редитељ синхронизације Драган Вујић Вујке, који је позајмио и глас Гаргамелу, нагласио је да је велики број домаћих глумаца који су учествовали у синхронизацији права реткост и да је сигуран да ће филм испунити висока очекивања публике те да је убеђен у квалитет филма.

Тамара Алексић је позајмила глас Штрумпфети и истакла је да је уживала док је радила синхронизацију, да је гледала да што више времена проведе у студију.

Она је додала да се толико сјединила са јунакињом којој је позајмила свој глас, да је у једном моменту чак и истински заплакала.

Бојан Перић, који је синхронизовао Кефала, једва чека да сви виде нови наставак филма којим је он одушевљен, убеђен да је то филм за све генерације, да ће „у њему уживати и велики и мали штрумпфови“.


У синхронизацији су учествовали и Слободан Бода Нинковић, Анђела Јовановић, Анђелка Прпић, Срђан Тимаров, Ива Стефановић, Ђорђе Стојковић и други.

Филм ће на редовном репертоару биоскопа бити од 30. марта.


РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар