Како изгледа Крyстле из серије "Династија"

Глумица Линда Еванс, која је од 1981. до 1989. била најгламурознија дама на телевизији као Крyстле Царрингтон из серије "Династија", завршила је на насловним странама таблоида због проблема са овисношћу.  "Даилy маил" преноси да је Еванс (74) ухапшена због вожње под дејством опијата, и да је тада код ње пронађена већа количина таблета за које није имала рецепт.

Забава 17.03.2017 | 11:37
Како изгледа Крyстле из серије "Династија"
Некада заносна плавокоса глумица кривудала је путем када су је полицајци зауставили, а признала је да је узела "шаку таблета" због болова у леђима. Због тога није била у стању да "положи" тест трезвености, додаје тај лист.

Хапшење се догодило 2014, глумица је добила увјетну казну, а највећа је мистерија како је успјела то скрити од јавности све до истека казне.



(СБ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дегенерацију кицме

18.03.2017 23:33

Код напада се двојаку опијати јер су болови како. Особа не може да хода или лежи. Дочим не смије се за волан. Ја се патим годинама. Имам увијек таблете на столу , ако добијем напад не могу устати. То нема везе с годинама. Мене је тата тукао пуно као мало и повриједио кичму. Линда је била дивна глумица и особа. Није имала скандале и зато су је поштедели.

ОДГОВОРИТЕ