Јелисавета у вези са Теодосићем

Прије неколико дана је објављено да је српска глумица, једна од звјезди хит серије "Убице мога оца" Јелисавета Орашанин, у вези с прослављеним српским репрезентативцем Милошем Теодосићем.

Забава 08.03.2017 | 23:32
Јелисавета у вези са Теодосићем
"Новопечени пар је у вези већ два мјесеца, она га је бодрила на једном мечу у Русији...", писали су медији додајући да је "вјероватно без ичијег знања прекинула обновљену романсу с глумцем Вуком Костићем.

- Прво што желим да кажем да сам била у предивној вези с Вуком седам година, али и да ми нисмо заједно од прошлог љета", рекла је Јелисавета за МОНДО.

- Ми једноставно нисмо осјећали потребу да о томе обавјештавамо медије и причамо о приватном животу. Кажем ово да не испадне да смо "направили глупост" када се пише и прича овако, нас двоје нисмо заједно, али и даље имамо диван однос", рекла је Јелисавета и наставила:

- Ми смо прије свега пријатељи, радили смо заједно представу, онда "Убице мога оца" и ми нормално функционишемо. Наставили смо даље с нашим животима", рекла је глумица и додала да "о овом другом", тачније питању да ли је тачно да је у вези с Теодосићем, "не би причала".

- Ништа преко овога што сам рекла не бих причала. Ово је заиста последњи пут да причам о приватном животу. Таквих прича су пуне новине, а нико од тога не постаје паметнији", рекла је кроз осмех глумица.

- Ти натписи су изазвали толико пажње- рекла је она, мислећи на вијест о Теодосићу и додала да је непотребно причати о таквим стварима.

Извор: Новости


- Ја сам пре свега глумица, уметник и требало би о томе причати, закључила је Јелисавета.

Коментари / 0

Оставите коментар