НБА трејдови у задњи час: Пол Џорџ остао у Индијани, Жо у Чикагу!

Очекивао се хаос последњег дана прелазног рока у НБА, али ипак ништа "велико".

Кошарка 23.02.2017 | 22:50
НБА трејдови у задњи час: Пол Џорџ остао у Индијани, Жо у Чикагу!
Без великог трејда за Селтиксе последњег дана прелазног рока!

Циљао је Бостон Пола Џорџа, али ће овај крилни кошаркаш остати у Индијани бар до краја сезоне. Резервна опција био је Данило Галинари из Нагетса, али по свој прилици ни од тога неће бити ништа.

Денвер је међутим довео играча, и то, опет на позицији центра.

Без обзира на то што имају Николу Јокића и Мејсона Пламлија, челници Нагетса потписали су и Роја Хиберта, али је врло вероватно да ће се договорити око откупа уговора и да ће напустити клуб.

У замену за њега - Денвер је Милвокију дао заштићеног пика друге рунде на следећем драфту.

Најзанимљивији трејд направили су Оклахома и Чикаго...

Тандери су у Мичиген послали Жофрија Ловерња, Камерона Пејна и Ентонија Мороуа, а у супротном смеру иду Даг Мекдермот и Таџ Гибсон. У трејд је укључен и пик друге рунде на драфту 2018. године.

Хјустон је у Лејкерсе послао бека Тајлера Ениса, док су Рокитси добили Марселиња Уертаса, али ће га отпустити. Мајк Скот је потписао за Финикс, докПи Џеј Такер стиже у Торонто.

За тај посао, Санси су добили Џарида Салинџера и два пика друге рунде, 2017. и 2018.

До 21 час тимови су морали да "склопе" трејдове, па нас можда у наредним сатима очекују и потврде неких нових. Није немогуће да Кливленд добије велико појачање у Дерону Вилијамсу кога ће Далас вероватно отпустити до краја дана, али има још заинтересованих...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар