Видео - Бајић: Ово је тимски дух Игокее!

Тренер Игокее Драган Бајић био је презадовољан партијом својих изабраника у дуелу против Крке у Лакташима.

Кошарка 23.02.2017 | 15:15
Видео - Бајић: Ово је тимски дух Игокее!
"Игоси" су фуриозном серијом од 20:0 у трећој четвртини сломили словеначког представника у 23. колу АБА лиге - 85:72 (25:18, 13:20, 27:10, 20:24).

"Сигурно велика побједа за нас. Честитам својим момцима, показали су тимски дух и у нападу и у одбрани", рекао је Бајић послије двобоја.

Потом је стратег Александровчана кратко анализирао меч.

"Добро отварање утакмице и контрола током читаве прве четвртине и можда мали пад у организацији напада у другој четвртини. У свлачионици смо се договорили како наставити даље, а екипа је одговорила на прави начин. Показало се да смо одлично играли у одбрани, а исто тако и у нападу, добро смо трчали и направили смо 20 поена предности и на крају заслужено побиједили".

План шампиона Босне и Херцеговине до краја сезоне у регионалном такмичењу је што већи број тријумфа, а досад их је остварио 11.

"Направили смо велику ствар ште се тиче резултата у АБА лиги, остало нам је три кола до краја, наравно не предајемо се и покушаћемо остварити што више побједа како бисмо спремни дочекали домаће првенство", подвукао је шеф струке Игокее.

Један од најзаслужнијих у побједи "игоса" над Крком био је Ђорђе Милошевић, који је забиљежио дабл-дабл учинак од 14 поена и 11 скокова.

"Мислим да смо одлично отворили утакмицу, имали смо мали пад у другој четвртини, међутим серијом од 20:0 почетком треће четвртине утакмица је била одлучена", изјавио је Милошевић.

Игокеа је на шестом мјесту на табели са скором од 11 побједа и 12 пораза, док је Крка претпосљедња са омјером од седам тријумфа и 16 неуспјеха.



Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар