Евертон: Више нећу наседати на провокације!

Везиста Партизана Евертон Луиз рекао је да је заборавио инцидент после утакмице с Радом и да убудуће неће наседати на провокације.

Фудбал 24.02.2017 | 10:30
Евертон: Више нећу наседати на провокације!
"Све то је иза мене, добио сам много порука подршке и сада је све супер. Од сада ћу бити много пажљивији и нећу наседати на провокације", рекао је Евертон за ТВ Партизан.

Бразилац је после меча притрчао трибини на којој су се налазили навијачи Рада и показао им средњи прст. Они су га током утакмице вређали на расној основи, а потом је дошло до кошкања међу играчима два тима.

Евертон је истакао да се сада много боље осећа него у недељу, када је "психички био веома лоше".

Он је рекао да су га навијачи Рада "провоцирали" цело друго полувреме, посебно када је био близу голу иза ког су они били смештени.

"Чуле су се имитације мајмунских крика. То ме је највише изнервирало, трајало је скоро цело друго полувреме. Због тога сам урадио то што сам урадио. Био сам изнервиран повицима са трибина", рекао је Евертон.

Он је такође захвалио свима који су му пружили подршку у медјувремену.

"То ми је много помогло да што пре заборавим неке ствари и вратим се у нормалу", рекао је Евертон.

Бразилски фудбалер је навео да инцидент на Бањици није променио његово мишљење о земљи у којој живи и људима у Србији.

"Ти који су то урадили се називају навијачима, а не би требало тако да се називају. То је одвојен инцидент који не може да промени мишљење о људима овде", казао је Евертон.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар