Звезда: Штопер у Казахстан, штопер из Уганде!

На помолу нове промене у играчком кадру Црвене звезде.

Фудбал 23.02.2017 | 09:00
Звезда: Штопер у Казахстан, штопер из Уганде!
Калид Аучо није једини репрезентативац Уганде по мери Црвене звезде, пише Спортски журнал.

Наводно, поред везисте, селектор те афричке репрезентације, Милутин Средојевић, препоручио је црвено-белима и једног штопера. Није откривено ког, али по саставу тима на недавном Афричком купу нација, да се закључити да је у питању Годфри Валусимби или Мурушид Јуко. Први је рођен 1989. године игра у Кенији, а други је пет година млађи и игра у Танзанији.

''На препоруку Миће Средојевића пратили смо од Нове године Ауча и штопера селекције Уганде. И обојица су показали квалитет. Преговоре око Ауча смо завршили буквално на крају прелазног рока, а штопер неће доћи јер нисмо успели да договоримо услове са његовим клубом. Али, пратићемо га и даље“, изјавио је генерални директор црвено-белих, Звездан Терзић, за Вечерње новости.

Када су у питању одласци из Љутице Богдана, "Журнал" пише да је пред растанком са српским шампионом Зоран Рендулић. Искусни штопер каријеру би, после годину и по дана у Звезди, могао да настави у Ордабашију из Казахстана. Актуелни уговор истиче му на лето, а има дозволу клуба да преговара са заинтересованима из иностранства.

Одласком Рендулића, тандем централних дефанизвних играча чинили би капитен Александар Луковић и новајлија Абрахам Фимпонг, као што је и било против Новог Пазара, док би по потреби на позицији штопера играо Дамиен Ле Талек.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар