ЕЛ - Митровић: Неће летети главе ако не победимо!

Кошаркаш Црвене звезде Лука Митровић рекао је да његова екипа жели победу против Галатасараја, али је истакао да "неће летети главе" ако до тога не дође.

Кошарка 22.02.2017 | 20:20
ЕЛ - Митровић: Неће летети главе ако не победимо!
"Наравно да желимо тријумф и да му се надамо. Имамо на то право и спремамо се за сваки меч да победимо, али неће летети главе ако се не победи овај меч", рекао је Митровић новинарима пре тренинга у хали "Александар Николић".

Кошаркаши Звезде у четвртак од 19 часова дочекују Галатасарај у 23. колу Евролиге.

"Галатасарај дефинитивно игра много боље него на почетку сезоне. Изменили су доста тим, тражили су дуго ростер и форму и делује да сада коначно изгледају како би и желели. Биће изузетно тешка утакмица, трудимо се да да се максимално фокусирано на дешавања на терену", рекао је Митровић.

И предстојећи дуел Звезде и Галатасараја изазива додатну пажњу због убиства навијача београдског клуба у Истанбулу.

"Десило се то што се десило, нешто о чему не волим много и да причам. Мислим да је време да се неке ствари оставе ван хале и да се прича мало више о кошарци, а мало мање о томе. Надам се да ће амбијент и атмосфера бити права спортска, навијачка и да ће нам то ићи у прилог", рекао је Митровић.

Црвено-бели у тај меч улазе после освајања трофеја у Купу Радивоја Кораћа.

"Трофеј доноси лепо расположење и самопоуздање. Сви смо ту због трофеја и титула. Остварили смо први циљ и задовољни можемо да наставимо у остатак сезоне", рекао је Митровић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар