ЛШ: Партизанова "болница на крају града" пред ПАОК!

Кошаркаши Партизана од 18. 30 у хали ‘Александар Николић’ дочекују ПАОК у реваншу осмине финала ФИБА Лиге шампиона.

Кошарка 22.02.2017 | 17:15
ЛШ: Партизанова "болница на крају града" пред ПАОК!
У првој утакмици наши ‘црно-бели’ славили су са 76:74 у Солуну, а након овог дуела биће познато ко ће се са екипом Тенерифа надигравати за четвртфинале.

‘Црно-бели’ већ неколико дана имају велики проблем са здрављем, због чега су многи ван строја, па се не зна да ли ће наступити против грчког клуба.

Партизан је у недељу изгубио у финалу Купа Радивоја Кораћа у нишком ‘Чаиру’ од Црвене звезде, у утакмици у којој нису играли Вилијам Хечер, Вања Маринковић и Милош Копривица.

Њих сигурно неће бити у саставу, као ни Кенана Карахоџића, који је у првом сусрету зарадио незгодну повреду ока и још је на болничком лечењу. Упитни су још Урош Луковић и Михајло Андрић због болести, а о њима ће се више знати током дана.

"С обзиром на то какво је тренутно стање, приоритет нам је био опоравак екипе и стабилизација тима, припрема утакмице је у другом плану. Одрадићемо један тренинг, још увек не знамо са којим бројем играча. Ипак, ми смо Партизан и не желимо да од тога правимо алиби. Имамо активан резултат из прве утакмице и учинићемо све што је до нас да прођемо даље. Позивамо навијаче да дођу у што већем броју, потребнији су нам него икад", рекао је помоћни тренер Ненад Чанак, који ће и овога пута мењати болесног Џикића.

Кошаракаши ће имати подршку и чланова фудбалског клуба који ће бити присутни у хали ‘Александар Николић’.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар