ЛШ - најава: Ко ће од црно-бијелих пред ПАОК?

Кошаркаши Партизана већ неколико дана имају велики проблем са здрављем, због чега су многи ван строја.

Кошарка 22.02.2017 | 14:45
ЛШ - најава: Ко ће од црно-бијелих пред ПАОК?
Партизан је у недељу изгубио у финалу Купа Радивоја Кораћа у нишком ‘Чаиру’ од Црвене звезде, у утакмици у којој нису играли Вилијам Хечер, Вања Маринковић и Милош Копривица.

Сумњало се да болују од салмонеле, а исте симптоме имао је и тренер Александар Џикић, који у последњих неколико утакмица није био на клупи тима.

Следећи изазов представља ФИБА Лига шампиона, само три дана после дуела са Звездом, али ни сада ситуација није много боља. Споменути тројац неће бити на располагању помоћном тренеру Ненаду Чанку, као ни Кенан Карахоџић, који је у првом сусрету зарадио незгодну повреду ока и још је на болничком лечењу.

Под знаком питања су још неки играчи – Михајло Андрић је одбио да пропусти борбу за "Жућкову левицу", упркос тешком стању, док је на ивици био и центар Урош Луковић. За њих двојицу ће бити познато да ли ће играти тек на дан утакмице.

"С обзиром на тренутно стање, приоритет нам је био опоравак екипе и стабилизација тима, припрема утакмице је у другом плану. Одрадићемо један тренинг, још увек не знамо са којим бројем играча. Ипак, ми смо Партизан и не желимо да од тога правимо алиби. Имамо активан резултат из прве утакмице и учинићемо све што је до нас да прођемо даље. Позивамо навијаче да дођу у што већем броју, потребнији су нам него икад", рекао је Чанак.

Он ће сутра водити екипу, пошто је главни тренер Александар Џикић такодје болестан. Вилијам Хечер, Вања Маринковић и други играчи имали су проблема са стомачним вирусом и нису ни тренирали.

Утакмица Партизан – ПАОК на програм је у среду од 18.30 у хали "Александар Николић".

У првој утакмици наши ‘црно-бели’ славили су са 76:74 у Солуну, а након овог дуела биће познато ко ће се са екипом Тенерифа надигравати за четвртфинале.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар