Лаушевић из САД стиже у Београд

Познати српски глумац Жарко Лаушевић често из Њујорка, гдје живи, долази у Београд због својих пријатеља и породице. Али, овога пута у Београду ће боравити мало дуже, јер ће снимати серију „Сенке над Балканом” у којој игра принца Ђорђа Карађорђевића.

Србија 21.02.2017 | 20:15
Лаушевић из САД стиже у Београд
Кад долази у Београд, повод углавном буду посао или породица, мада Жарко увек искористи прилику да то време проведе у кругу пријатеља и породице своје прве супруге Маје, са којом је у одличним односима.

Филм „Боље од бекства“, у коме као главни јунак завршава у затвору, снимљен је 1993, када је Жарко и сам доживео исту судбину. Памтимо његове сјајне роле у „Заборављенима“, „Црном бомбардеру“, „Ножу“. Послије дуге паузе вратио се остварењем „Смрдљива бајка“, а ускоро ћемо га гледати у серији „Сенке над Балканом“.

Последњи пут Жарко је долазио у Београд са садашњом супругом Анитом. Анита је остала јер је имала неких приватних обавеза, а он је отишао назад у Њујорк - каже за “Блиц” извор близак Жарку Лаушевићу, и додаје:

- Жарко се враћа у Београд средином марта, и то због договора око улоге коју има у серији „Сенке над Балканом” Драгана Бејлогрлића.

Лаушевић ће, као што је већ најављивано, тумачити лик принца Ђорђа Карађорђевића и иако су он и Бјела већ неко време у разговорима око тога када ће се снимати његове епизоде, изгледа да је термин сада утаначен.

- Већ неко вријеме причају о томе када и како је најбоље да се то сними, јер треба уклопити и његове обавезе, али такође и друге ствари везано за серију и распоред снимајућих дана. Било је мањих компликација, па се све мало одужило, али у марту се снимање серије наставља и тада ће и Жарко бити на сету. Он је последњи пут у Београду био прије мјесец дана управо због тога и тада је све и договорено и требало би да је ово коначно - каже извор за „Блиц”, и открива још неке детаље у вези с улогом.

- Жарко ће тумачити лик принца Ђорђа у вријеме кад је он већ затворен, тако да неће имати партнерку, нити ће бити неких већих улога које ће се преплитати са његовом. Све епизоде које ће он снимати су из периода заробљеништва принца Ђорђа - завршава извор Блица.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Поштено

22.02.2017 06:08

Ја само памтим да је у питању двоструки убица, а сви се праве луди над дјелом које је починио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гад

23.02.2017 06:37

Два живота млада угасио,није он тај који треба да пресудјује ко треба да живи а ко не.Повод сукоба мора да има позадину,која је прикривена којим дијелом ми то неможемо знати.Од тог почињења се неможе побјећи,физочки да али ментално не.Исам је био млад вјероватно хировит ударила слава у главу.

ОДГОВОРИТЕ