Евертон се поново смеје...!

Партизанов Бразилац Евертон Луиз у сузама је провео викенд за нама, у коме су га емоције савладале после расистичких увреда које је добио током првенственог наступа у мечу са Радом. Ипак, после суза, стигао је и разлог за осмехе.

Фудбал 22.02.2017 | 20:00
Евертон се поново смеје...!
Подсетимо, Евертона су навијачи Рада "частили" имитирањем мајмунских крика, на шта им је он, по завршетку меча, одговорио подизањем средњег прста. До њега су потом дотрчали бројни фудбалери Рада, а након што су га саиграчи узели у заштиту, он се, пирликом поздрава са присутним "гробарима", расплакао.

Епилог се и даље чека. Клубови су се огласили саопштењима, па је тако Рад истакао да је Евертон све време провоцирао домаће играче, Партизан да расизам није у традицији нашег народа, а сами играчи "грађевинара" свој поступак су оправдали чињеницом да нису чули увреде са трибина. Директор Суперлиге је обавестио јавност да је стадион Рада суспендован због расизма, да су поднете пријаве Фудбалском савезу Србије, а вести су одјекнуле широм Европе, па су многи медији јавили шта се десило на Бањици.

Сам Евертон је, после тих непријатних тренутака, доживео и мало радости.

Њему и његовој породици група аутора уручила је карикатуру, на којој је бразилски фудбалер приказан управо са супругом.

Евертон се, тако, поново смеје.

А било би сјајно када би у нашем фудбалу престали да постоје разлози за сузе.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар