''Кандидатура за златну рибицу''

Потпредсједник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов оцијенио је да се Вук Јеремић, "судећи по обећањима која даје, прије кандидује за златну рибицу него за предсједника Србије. "

Србија 20.02.2017 | 08:30
''Кандидатура за златну рибицу''
Јованов сматра да Јеремић нема програм односно да му је једини програм мржња према Александру Вучићу и да зато, како каже, обећава шаком и капом шта му падне на памет.

"Пошто је оптужио Вучића да је изнајмио авион, Јеремић, вероватно мисли да је и Спилберг изнајмио диносауруса за филм 'Парк из доба Јуре'. Све у свему, свашта ће он да лупи и да слаже, само да не каже одакле му паре за кампању, ко му их је дао и шта тражи заузврат", наводи Јованов у саопштењу.

Предсједник ЦИРСД-а Вук Јеремић оптужио је јуче у Горњем Милановцу премијера Александра Вучића да је злоупотријебио државне ресурсе за снимање предизборног спота у авиону "Ер Србије".



На критике да припада досовском миљеу, Јеремић одговара да су многи из ДОС-а, а нарочито из Г-17, сада блиски сарадници Александра Вучића, попут Зоране Михајловић.

Јеремић је рекао да се бројним дневним питањима замагљује суштина, а то је, по њему, да су ови избори референдумско изјашњавање, на којем ће, увјерен је, Вучић изгубити.

Извор: РТС

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

20.02.2017 07:34

КУРТ ЈЕРЕМИЋ, доста лажи, ....

ОДГОВОРИТЕ