Ненад Крстић појачава Партизан!

Бивши капитен кошаркашке репрезентације Србије, Ненад Крстић, који је бранио боје многих европских и НБА клубова, потписаће уговор са Партизаном у коме је доласком из Машинца и Краљева почетком прошле деценије и стекао кошаркашку репутацију.

Кошарка 19.01.2017 | 16:10
Ненад Крстић појачава Партизан!
Бивши капитен репрезентације Србије Ненад Крстић на корак је од повратка у Партизан, сазнају Вечерње новости. Одлични центар, који је током лета потписао за Галатсарај, али због повреде није одиграо ниједан меч договорио је све са црно-белима.

Крстић је због проблема након операције колена раскинуо угор са Галатасарајем, али се сада осећа боље.

Због истека временског рока за лиценцирањем играча у АБА (20. јануар), бивши капитен "орлова" ће ставити параф, али неће одмах заиграти за црно-беле, већ кад се уведе у програм и буде кондиционо спреман и то без финансијске надокнаде.

Крстић има 33 године, а последњу такмичарску утакмицу одиграо је у јуну 2015. године у дресу истанбулског Ефеса. Тада је и доживео повреду предњих укрштених лигамената колена. У јуну 2016. потписао је уговор са Галатасарајем, али је у септембру објавио крај каријере.

Рођени Краљевчанин, који је поникао у Машинцу носио је дрес тима из Хумске од 2000. године до 2004.  Из црно-белог дреса отишао је у НБА лигу, тачније Њу Џерси.

Крстић је наступао још за Оклахому, Бостон, руски Триумф, као и за ЦСКА. Носио је дрес и репрезентације СР Југославије, Србије и Црне Горе и Србије са којом је освојио сребро на ЕП у Пољској 2009. године и исто одличје 2014. на СП у Шпанији.

Извор: блиц.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар