Џикић о појачањима...

Сигурно не долази Онуеке, ако неко дође биће познатији од тог господина! Нисмо још донели одлуку о Гордону. Тренер црно-белих истакао да ће у наредна 24 часа да се ломи око појачања...

Кошарка 19.01.2017 | 11:45
Џикић о појачањима...
Партизану су потребна појачања како би могао да издржи борбе на неколико фронтова. Изборио је пролазак у плеј-оф Фиба Лиге шампиона, а после пораза од АЕК-а (65:69) Александар Џикић није само говорио о тој утакмици већ и о могућим појачањима.

Наравно, стигло је питање и везано за Џамонта Гордона.

"Видећемо, још радимо тестове, он је дошао на пробу, то је јасно од првог дана.  Нисмо још донели одлуку. Ван форме је, али нам то не смета. Нама је апсолутно најважније да ли је здрав. Треба да донесемо одлуку на нивоу клуба до 20. јануара. Видећемо шта ће да се издешава у следећа 24 сата. Да ли ћемо узети њега или неког другог и да ли ће Гордон бити једини који долази. Сигурно неће онај Онуеке. Ако неко дође биће сигурно неко познатији од тог господина” поручио је Џикић.

Дакле, наредни дани су дани одлуке када су појачања у питању. Гордон је на проби, чека се можда још једно име. Пратићемо даљи развој ситуације.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар