ПОР - Куп: Живковић изнудио пенал и учествовао код два гола!

Мало лево - па десно, одбрана не зна где ће! Једна од најбољих Андријиних партија откад је дошао у редове Орлова у победи над Леишоесом од 6:2 (3:1).

Фудбал 19.01.2017 | 10:30
ПОР - Куп: Живковић изнудио пенал и учествовао код два гола!
Андрија Живковић користи шансу када му се укаже! И то како! То се поново потврдило и то у Купу Португалије где је у победи над Леишоесом од 6:2 (3:1) учествовао код два гола. Одиграо је једну од најбољих партија у дресу Орлова.

Прво је изнудио пенал у 60. минуту који је касније Костас Митроглу извео и погодио мрежу, а потом је у 71. минуту скоро па наместио и други гол јер је после његове убачене лопте она после карамбола стигла до Митроглуа коме је преостао лакши део посла.

Поред овог опипљивог учинка, Живковић је, поготово у другом полувремену, био константна опасност по гол противника и тако се на Лужу одлично представио навијачима возајући противничке одбрамбене играче мало на леву, па на десну страну. У појединим моментима је баш одавао утисак да се опустио и да ужива у игри.

Свакако добра вест за српску репрезентацију.

Иначе, поред описана два гола Митроглуа у другом полувремену Грк је дао још један у надокнади времена, а у првом су виђена још три. Стрелци су били Пици, Алмеида и Жонас.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар