Лео: Људи, па играо сам у Русији! Ово није никаква зима!

"Хладно јесте, али играо сам у Русији, где је много горе", рекао Леонардо у првом обраћању новинарима после повратка из сунчаног Бразила и најавио још бољи други део сезоне.

Фудбал 19.01.2017 | 09:00
Лео: Људи, па играо сам у Русији! Ово није никаква зима!
Са врелих плажа Бразила у снегом и ледом оковану Србију!

То је слика коју је доживео Леонардо по повратку у Београд. Одахнули су навијачи Партизана...

Оних неколико стотина који су се у среду појавили подно јужне трибине на популарној "Балтуши", с намером да одгледају тест меч против БСК Борче (6:1), могли су да се увере да је најбољи стрелац црно-белих заиста дошао у договорено време и да ће на пролеће бранити боје Партизана.

Додуше, Леонарда тек чекају лекарски прегледи, а њих ће морати да заврши до поласка у Словенију (19. јануар). У среду није играо.

Температурни шок га није пореметио. Навикао је већ, јер је добар део каријере провео у крајевима где су зиме много хладније и теже него у Србији.

"У Бразилу је било 35 степени, овде је баш хладно. То ми, ипак, неће представљати проблем. Навикао сам на зиму у Русији, где сам био две годибе и било је хладније", јасан је играч који је за кратко време "купио" навијаче Партизана и постао им један од омиљенијих.

"Провео сам одмор углавном на плажи, а мало сам и тренирао у теретани, на улици и терену. Сви моји најближи су срећни због мене и свега што сам до сада урадио у Партизану, поручују ми да наставим. Однео сам 10 дресова, 15 мајица, сада сви воле Партизан. Желим још 12 голова, али видећемо све на терену", поручио је Леонардо.

Тавамба као нови конкурент у нападу?

"Наставићу само да радим свој посао. Наравно да ће ме Тавамба мотивисати да будем бољи, јер желим да Партизан победи сваку утакмицу. Мој сан је да освојим титулу", верује Лео.

Навијаче Партизана одушевила је слика коју је Леонардо поделио на друштвеним мрежама.

"Навијачи су направили ону слику, веома сам им захвалан. Сјајна је, баш ми се свиђа", завршио је Леонардо.

Бразилац је заједно са Тавамбом напустио тест меч...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар