Барселона отпустила центра због Инстаграм "поста"!

Центра Каталонаца објава на друштвеној мрежи коштала посла.

Кошарка 20.01.2017 | 16:15
Барселона отпустила центра због Инстаграм "поста"!
Барселона ипак наставља сезону са два центра, а не са три, јер је Џои Дорси (33, 206 цм) добио отказ.

Амерички интернационалац, освајач Евролиге са Олимпијакосом и бивши НБА играч (Хјустон, Сакраменто, Торонто...) отпуштен је због поруке на Инстаграму, којом је оптужио клупске лекаре да су прошле године скривали од њега колико је тешко повређен.

Дорси је ове сезоне у Евролиги наступао просечно по 17 минута за Каталонце, а његову улогу сада ће у потпуности преузети новајлија Витор Фаверани, који ће чинити тандем под кошем саАнтом Томићем.

Ево шта је Дорси написао.

"Хајде да рашчистимо ово. Прошле године сам скоро трајно покидао лигамент зглоба наступајући у Топ 8 Евролиге против Локомотиве Кубањ. Клупски лекар рекао ми је да је у питању било само јаче угануће, па су ме 'гурнули' назад на терен да покушам да играм. Нису ми рекли о чему се ради све док није било касно. Добио сам оток око меког ткива и то је изазвало укоченост стопала, а и крај сезоне. Прошла сезона била ми је најтежа у каријери. Покушавао сам да играм повређен и нисам био у стању да пружим све од себе".

"Да, на моменте сам био спреман да напустим кошарку јер је повреда психолошки утицала на моју игру, а тим није хтео да ми допусти да одморим док не будем практично здрав и док не будем 'Свемоћни Дорси'. Хоћу да захвалим навијачима који су ми слали поруке и мејлове да би ми одржали дух и без ваших речи можда бих одустао, али сада радим даноноћно да бих помогао да овај тим опет буде конкурентан. 'Свемоћни Дорси' се враћа".

Према речима тренера Барселоне Јоргоса Барцокаса, Каталонци неће доводити новог центра. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар