Коначно добре вијести за Вест Хем: Нека иде Паје, имамо Антонија!

Нови уговор и повишица од 100 одсто! Понајбољем играчу Чекићара следи богата награда за све што је учинио ове и прошле сезоне.

Фудбал 20.01.2017 | 16:30
Коначно добре вијести за Вест Хем: Нека иде Паје, имамо Антонија!
Тачка је стављена на фарсу звану Симоне Заза, Вест Хем још вида ране због новог промашаја у срцу напада. Шпанска сапуница око судбине Димитрија Пајеа све више потреса све стубове клуба из Лондона. Али, после бројних лоших коначно је Славену Билићу и друштву стигла једна добра вест. 

Наиме, британски дневни лист Гардијан пише да је Микаил Антонио спреман да се обавеже на дугорочну верност Вест Хему и тако стави тачку на све спекулације о његовом могућем одласку. 

Разговори са понајбољим играчем Вест Хема у тмурном првом делу сезоне већ су обављени. На сто је стављен уговор у трајању од пет и по година и Антонио је био презадовољан оним што је могао да види. А то је повишица од чак 100 одсто! Уместо досадашњих 40.000 евра седмично на рачун би ускоро могло да му леже 80.000 евра сваке недеље. 

Антонио је својим добрим играма већ привукао озбиљну пажњу Челсија и Ливерпула. Али, његове амбиције су да Вест Хем врати на прави пут. Он је ове сезоне одиграо 20 утакмица у Премијер лиги, где је прибележио осам голова и четири асистенције!

Клуб би на овај начин желео да се одужи Антонију за све што је урадио током прошле, а посебно ове сезоне, где је неретко искакао у први план. И тако бар мало ублажио бол због издаје коју је починио Димитри Паје. 

А шта ће бити са Пајеом? Засад, ништа се не зна. Француз је спреман и на озбиљно умањење примања како би коначно завршио трансфер у Марсељ. Али, Вест Хем и даље не прихвата Олимпикове понуде, које су знатно мање од тражених 35.000.000 евра. 

Паје засад тренира са резервним тимом. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар