Огорчени Миливоје Ћирковић: Оставке нису довољне, они морају кривично да одговарају!

"Док су се они учили, Партизан је доведен у ситуацију да буде избачен од УЕФА. Нека нам је Бог у помоћи", каже миљеник Гробара!

Фудбал 20.01.2017 | 10:00
Огорчени Миливоје Ћирковић: Оставке нису довољне, они морају кривично да одговарају!
Одлука УЕФА, на коју су црно-бели упутили званичну жалбу, о избацивању Партизана из европских такмичења у првој од наредне три сезоне у којој обезбеде излазак на евросцену, тешко је пала некадашњем првотимцу клуба из Хумске и Миливоју Ћирковићу, који тражи да садашњи челници Парног ваљка преузму одговорност.

Миљеник Гробара се боји да ће жалба која је упућена бити одбијена.

"Све што се дешава у Партизану логична је последица доласка на чело клуба људи без икаквог искуства у спорту. Док су се они учили, Партизан је доведен у ситуацију да буде избачен од УЕФА. Да ствар буде још гора, они још нису схватили шта је УЕФА, мисле да су исто што и ФСС, па ће сада нешто платити да би их помиловали. Нека нам је Бог у помоћи. Бојим се да ће нам одбити жалбу и да ћемо добити још и додатну казну. А већ сада смо у катастрофалном положају", рекао је Ћирковић за Курир.

Некадашњи десни бек црно-белих сматра да оставке највиших функционера клуба нису довољне.

"Казну смо добили средином децембра и нису хтели да нам кажу док то нису страни медији објавили. Најпре су рекли да смо условно кажњени, али да смо се ми већ жалили. Тад ми је све постало јасно. Па ко се још жали на условну казну?! Онда смо обавештени да су ухваћени једном у прекршају, други, трећи пут... Е, кад су то дозволили, показали су да они ништа не знају о правилима УЕФА, па ни о фудбалу. Играли су се са егзистенцијом клуба, запослених... Оставка није довољна, морају кривично да одговарају", додао је Ћирковић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар