Отимају се за Шумахера јуниора!

Ферари и Мерцедес кидају зубима жицу не би ли Мик Шумахер, син легендарног седмоструког шампиона најбржег циркуса уписао баш њихову академију.

Остали спортови 19.01.2017 | 20:45
Отимају се за Шумахера јуниора!
Ферари ће бацити црвени тепих под ноге Мику Шумахеру, сину легендарног Михаела Шумахера уколико он буде желео да се придружи њиховој возачкој академији.

Како сада ствари стоје, Мик Шумахер ће се ове године калити у Формули 3, али ни то није стигло само од себе. Мерцедес АМГ Петронас је одавно спустио шапу на Шумахерамлађег. Он ће се са њиховом звездом на прсима појављивати у јавности, а Немци се надају да ће га која сезона у Ф1 дворишту прекалити за њихов тим.

„О Миковој будућности не знам шта да кажем. Уколико буде желео врата Фераријеве ФДА академије и црвени тепих су му постављени“, рекао је за Газета дело Спорт, Масимо Ривола, главни менаџер Фераријевог ФДА одељења.

„Шумахер изгледа као врло љубазан младић, и што је најважније он није пун себе. Све честитке његовим родитељима на васпитању, урадили су добар посао“, рекао је Масимо Ривола, и додао да Шумахер млађи тек треба да научи да се носи с медијским притиском који ће временом постајати све већи.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар