Маркез: Хм, далеко сам ја од рекордера!

Шампион Мото ГП категорије на промоцији свог личног парфема изјавио је да је далеко од рекордних 15 титула које је освојио Ђакомо Агостини.

Остали спортови 19.01.2017 | 19:15
Маркез: Хм, далеко сам ја од рекордера!
Актуелни шампион краљевске класе, Марк Маркез јесте луцидан, али није бандоглав у намери да постане мотоциклистички рекордер по броју освојених титула. Наиме, у јавност су процуреле гласине по којима се Шпанац веома високо котира као могући претендент на рекорд Ђакома Агостинија који је власник рекорда у ког улази 15 титула.

Када кажемо 15 титула, и када је реч о Агостинију добро је рећи да је он својевремено освојио осам круна у класи до 500 кубика, и тачно 7 у класи до 350 кубних центиметара.

О томе је Марк Маркез говорио на промоцији свог новог парфема под називом „хироу“!

„Не волим да постављам превисоке циљеве. Агостини има 15 титула а ја 5, па мислим да нећу моћи да сакупим баш толико трофеја” изјавио је Марк Маркез који са свега 23 године има већ пет титула од чега су три освојене у краљевској класи.

„Раније се могло наступати у две категорије у исто време, а сада то не може. Оно што се стварно надам је да ћу наставити да се забављам са моторима. Као дете сањао сам да ћу освојити титулу у све три категорије, и тај сан сам испунио још када ми је било 20 година. А сада, ће бити као Бог каже“, рекао је Марк Маркез који је судећи по последњој изјави и више него задовољан својим досадашњим дометима у каријери.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар