Еврокуп: Локоси газе редом - Обрадовић „полудео“ на тајм-ауту!

Марковићу измакао трипл-дабл! Кевин Џоунс и Дру Гордон пружили одличне партије...

Кошарка 11.01.2017 | 20:50
Еврокуп: Локоси газе редом - Обрадовић „полудео“ на тајм-ауту!
Саша Обрадовић и Локомотива Кубањ настављају да газе редом. Тим из Краснодара победио је на свом терену шпанску Мурсију са 70:60 у другом колу Топ 16 фазе Еврокупа са

Руској екипио то је била друга победа и налази се на челу табеле, док је Мурсија уписала први пораз.

Најбољи у тиму Локомотиве још једном је био прошлосезонски играч Партизана Кевин Џоунс са 15 поена, а на то је додао још и девет ухваћених лопти. Остали играчи домаћих имали су једноцифрен кошгетерски учинак, а за нијансу болији од осталих у тој групи био јеАндреј Зубков са девет поена. Хозе Анхел Антонело постигао је 16 поена за Мурсију, а два мање уписао је одлични Аргентинац Факундо Кампацо.

Тренер Саша Обрадовић поново је имао свој шоу током једног од тајм-аутова, када је био веома љут на своје играче што се само испуцавају.

У мечу Г групе екипа Зенита је на свом терену у Санкт Петербургу савладала Лијетувос Ритас са 88:79. Стефан Марковић одиграо је веома добар меч за домаћина, мало му је недостајало за трипл-дабл учинак - имао је девет поена, осам асистенција и седам скокова.

Најбољи стрелац победничког тима био је Јанис Тима са 27 поена, а Павел Сергејев додао је на то још 14. Код гостију најбољи је био некадашњи играч Партизана Дру Гордон са 16 поена и 11 скокова.

ЕВРОКУП - Топ 16, друго коло

Група Е:
Локомотива Кубањ - Мурсија 70:60

Уторак
Фуенлабрада - Гран Канарија 85:75

Група Ф
Лијеткабелис - Улм 86:84

20.00 Бајерн - Химки

Група Г
Зенит - Лијетувос Ритас 88:79

19.00 Хапоел Јерусалим - Нижњи Новгород

Група Х
20.30 Валенсија - Алба
20.45 Уникаха - Цедевита

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар