Мото ГП - Крачлоу: Имам пара као блата, возим због заната!

Мотоциклиста ЛЦР Хонде изјављује да има пара као плеве и да ће напустити садашњи тим само уколико му се понуди трансфер у фабричку екипу.

Остали спортови 08.01.2017 | 14:15
Мото ГП - Крачлоу: Имам пара као блата, возим због заната!
Сви заљубљеници у Мото ГП знају да је пут до успеха у краљевској класи у већини случајева условљен местом у фабричком тиму. Тако мисли и Кал Крачлоу када каже да ЛЦР Хонду може да напусти једино у случају да му се понуди место у неком од фабричких тимова.

Наиме, Британац је у ЛЦР ушао 2015. године. Пре тога је возио за Дукати, и до сада има укупно 12 подијума у каријери. Наравно, битно је да кажемо да је Кал Крачлоу прву победу у краљевској класи стекао прошле сезоне и да их има укупно две у најјачој конкуренцији. Осокољен тим успесима Британац се нада да би до 2019. могло да му се посрећи и избунари неко месташце у фабричком табору конкурентних тимова.

„Да будем фабрички возач?“ Ако се укаже прилика да, наравно, али то мора бити у правом тиму. Хоћу нешто што ће ме учинити заинтересованим иако сам срећан с оним што сада имам. То мора бити нешто за шта сам заинтересован, али срећан сам оним што имам Искрено, ако се пробудим и не желим више да се тркам, то ћу и учинити. То је јако, јако једноставно. Имам довољно новца у банци да прекинем да се сада бавим тим, али радим оно што волим“, рекао је Кал Крачлоу и наставио причу о наредној сезони.

„Осећам све веће болове у телу због падова, али то је тако. Слупао сам много мотора, али сам успео да направим одличну каријеру. Не волим падове, али и они су део тркања. Моје тело вероватно да није у најбољој могућој форми, а и године ме стижу. Ја се опет пењем на мотоцикл и идем брже.Такав сам човек, шта могу“, закључио је Кал Крачлоу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар