Србин подијелио навијаче: Обожавам Митра! Ма, продајте га...!

Александар Митровић мора да се воли. Или не може. Неопредељених, скоро, да и нема. Једноставно, млади Смедеревац никог не оставља равнодушним. Са Острва стиже још једна потврда... Његов евентуални одлазак ове зиме из Њукасла, који енглески медији најавише информацијом да су Вест Хем и Кристал Палас "бацили удицу", поделио је навијаче "сврака". Једни би да стану испред врата "Сент Џејмс парка", да затворе излаз, други, пак, немају ништа против трансфера.

Фудбал 09.12.2016 | 11:30
Србин подијелио навијаче: Обожавам Митра! Ма, продајте га...!
"Не могу и нец́у да дозволим да Митровиц́ буде Пардјуов (менаџер Паласа, бивши стратег Њукасла). Он припада на Тајну", садржај је првог у низу твитова као реакција на објављену вест.

Први нападач репрезентације Србије је ове сезоне други избор Рафе Бенитеза за водју напада црно-белих, иза најбољег стрелца Двајта Гејла. Ни то, међутим, не тера ову навијачицу, а и многе остале, да изгуби веру у нашег интернационалца.

"Искрено се надам да нема изгледа да се прода Митровиц́. Обожавам момка! Његова страст за овај клуб је огромна!"

Хоће ли лондонски "чекићари" и "орлови" заиста да покуцају на врата шестог по величини стадиона у Премијер лиги, сазнаће се ускоро, тек, то "другу страну" навијача не би изненадило.

"Нисам сигуран зашто има тако култни статус, али са гледишта фудбалске способности, да ли би ико био толико забринут ако би Митровиц́ отишао? Ја не бих."

Таквих има још...

"Митро у Вест Хему/Кристал Паласу? Укратко. Продај."

Трансфер је, за неког, известан.

"Имам осец́ај да ће Митровић бити продат у наредна два прелазна рока. Волим га, али се не уклапа у Рафин систем игре, осец́ам."

Хоће ли Александар Митровић и даље да се бори за повратак у Премијер лигу, или за опстанак у њој од јануара 2017? Мишљења су подељена...

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар