Видео: Кажу да у Француској расте нови Жунињо!

Мајстор слободњака, подсећа и на Каку - хоће га Јувентус! Цена је већ сада 25.000.000 евра, а сезона се тек захуктава...

Фудбал 04.12.2016 | 13:00
Видео: Кажу да у Француској расте нови Жунињо!
Сваком истинском фудбалском заљубљенику помен Жуниња Пернамбукана изазива посебну емоцију. Сви памте непоновљивог мајстора слободних удараца, Бразилца чије су лопте имале очи, биле ласерски навођене до мете - противничке мреже!

Е, па највећи познаваоци фудбалских прилика кажу да наследник чувеног Лионовог аса расте и развија се у Француској! Тачније, у Монаку. У питању је нова златна кока КнежеваГабријел Бошиља, чија су три од укупно четири поготка ове сезоне дошла управо из слободних удараца!

Момак који је прошлог лета стигао из Сао Паула за 7.000.000 евра прошао је дуг пут од другог тима Монака, преко позајмице Стандарду из Лијежа до прве поставе клуба са Азурне обале и сада је њен неизоставни део.

О Бошиљиним играма ове сезоне бруји цела Европа, недавно је Марсељу сместио теледириговану лопту коју тешко да би иједан голман одбранио, а француски медији јављају да се за његово здравље распитује - Јувентус. 

Тачније, десна рука Бепеа Мароте Фабио Паратићи открио је да је Бошиљу пратио још из времена када је млади бразилски репрезентативац наступао у Сао Паулу, а да се после експлозије у Француској поново нашао на високој позицији у тефтерима. 

Људи који се детаљно баве фудбалским аналазима тврде и да Бошиља ставом на терену доста подсећа и на легендардног Каку. А ако је 20-годишњи офанзивни везиста, који се такође добро сналази на обе крилне позиције, бар делом сублимација Жуниња и Каке - биће међу траженијом робом у Европи следећег лета. Можда чак и ове зиме. 

Монако га сада већ цени на 25.000.000 евра. 



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар