Нисам плакала због тима, већ због брата!

Кошаркашица проговорила о хапшењу рођеног брата Милана...

Кошарка 04.12.2016 | 12:15
Нисам плакала због тима, већ због брата!
Милица Дабовић, која се недавно повукла из српске репрезентације, рекла је за магазин "Глориа" да није плакала због опроштаја од тима, већ због чињенице да брат Милан није био ту да гледа како му се сестра опрашта од репрезентације.

Милан Дабовић ухапшен је у септембру на Бранковом мосту, а полиција је у његовом возилу пронашла скоро два и по килограма кокаина.

"Греше сви они који мисле да сам плакала због завршетка каријере, сузе су ми кренуле због брата Милана који није могао да гледа како му се сестра опрашта од репрезентације. Толико ме је то заболело, да немам речи којима бих описала тај тренутак," рекла је она том магазину.

"Дај Боже да је Милан могао да гледа утакмицу. Постоји снимак, гледаће кад изађе. Без обзира на све што причају, он је мој и Анин брат и сви једва чекамо да га видимо са породицом коју има. Нико није безгрешан," рекла је Милица, којој веома тешко пада боравак брата у затвору.

"Боли ме, много ме боли... Али све се дешава са неким разлогом. Идем код њега, носим му храну. Мени не треба да ми он показује емоције, он је сада у свом свету и мора да размишља како ће време проћи. Али понављам, он је мој брат," рекла је Милица.

Напаствовао ме је председник грчког клуба

Кошаркашица је подсетила и да ће ускоро изаћи њена аутобиографија, која ће многе шокирати јер ће описати све што је доживела током каријере.

"Напаствовао ме је председник грчког клуба у којем сам тада играла, хтео је да има однос са мном. Пошто сам га, наравно, одбила, није ми исплаћена ни плата, а камоли оно што ми је следовало по уговору, па сам морала да одем у други клуб," испричала је Милица.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сада вода Шиму

04.12.2016 11:39

Сада воду за собом неког Шиму будалетину каја је напала и повриједила раднике обезбјеђења у тржном центру у Београду

ОДГОВОРИТЕ