Бенду С.А.Р.С. уручена МТВ награда

Бенду "С.А.Р.С" вечерас је уручена "МТВ Бест Адриа Ацт" награда, а чланови састава су представили и своју родјенданску ЛП плочу симболичног назива "10".

Забава 15.11.2016 | 10:15
Бенду С.А.Р.С. уручена МТВ награда
Фронтмен бенда Жарко Ковачевић рекао је да им награда значи јер је дошла од стране публике.
 
- Такве награде нам много значе, награде критичара не толико - казао је Ковачевић и нагласио да им је МТВ много помогао током каријере, чак су у сарадњи издали и неколико албума.

Ковачевић је рекао да су поводом прославе 10 година каријере објавили и ЛП плочу - компилацију 10 песама, песама које се публици највише свидјају и оних које су чланови бенда одабрали као веома драге.

Одговарајући на питање о даљим плановима, Ковачевић је најавио промоцију последњег албума и објављивање неколико спотова, а очекује их и више концерата о којима фанови могу благовремено да се обавесте на званичном сајту бенда.

Дерил Фиделак испред МТВ-а, уручујући награду, рекао је да је за њих "С.А.Р.С" посебан бенд који су од почетка подржавали и промовисали.

На плочи, коју су у тиражу од свега 250 примерака објавили "Масцом рецордс" и "Јужни ветар", нашли су се хитови "Перпсектива", "Ко сам ја", "Будјав лебац", "Пепео", "Праштај", "Лутка", "Какав диван дан", "Ратујемо ти и ја", "Дане бројим", "Фанки мјузик".

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар