Угљевик: СДС сигуран побједник у Тутњевцу

Кандидат Савеза за промјене за начелника општине Угљевик Василије Перић поручио је на вечерашњој предизборној трибини у Тутњевцу да је побједа сигурна јер је Тутњевац познат бастион СДС-а.

Српска Демократска Странка 28.09.2016 | 20:45
Угљевик: СДС сигуран побједник у Тутњевцу
На предизборној трибини представљена је листа од 28 кандидата СДС за Скупштину Угљевика и кандидат Савеза за промјене за начелника општине Угљевик Василије Перић.

„Овде смо увијек били побједници, посебно сам радостан јер је Тутњевац моје родно мјесто. У 2012. години гласови из Тутњевца су направили знатну разлику у односу на политичке противнике, зато истичем да је овде бастион СДС“, рекао је Перић.

Он је истакао да је у овој мјесној заједници изграђена комплетна инфраструктура.

„Урађено је 15 километара асфалта, који је становницима побољшао квалитет живота, као и водовод, изградили смо школу и спортски терен“, говорио је Перић о изградњи овог краја општине Угљевик.

Перић је истакао да је Тутњевац познат шљиварски крај.

„Стимулисали смо воћаре, а управо одавде шљива иде за Руско и тржиште Еврпске уније“, рекао је Перић.

Он је обећао да ће се у наредном периоду наставити радити пројекти који су од значаја за становнике овог краја а воћари ће бити стимулисани за производне капацитете.

На предизборној трибини обратио се и кандидат за одборника СДС у Скупштини Угљевика Саво Милошевић и захвалио на великом одзиву члановима и симпатизерима.

„Наша листа је састављена од квалитетних људи, и увјерен сам да ћемо остати убједљиви побједници на челу са нашим начелником Василијем Перићем“, рекао је Милошевић.

СДС Угљевик

Коментари / 0

Оставите коментар