Хосеин: Ускоро почиње општи рат!

Шеик Имран Хосеин, исламски вероучитељ. Општи рат би, све говори, могао ускоро да почне.

Свијет 24.07.2016 | 21:30
Хосеин: Ускоро почиње општи рат!
Велики сукоб светских размера може да почне ускоро. Створени су услови. На једној страни страшног судара добра и зла нашла би се Русија, сви православни и муслимани чији мозгови нису испрани. С друге стране, у првим редовима би такође били муслимани који би ратовали за интересе моћних владара света - ово су речи шеика Имрана Хосеина, исламског вероучитеља који тренутно живи у Малезији, а као високи муслимански верски учитељ службовао је од Индије, преко Америке, до Швајцарске.


Када је прошле године кренула кампања да се у УН прогласи резолуција о српском геноциду у Сребреници резолутно је био против.

* Прошле године у Београду рекли сте да се у Турској спрема грађански рат...

- Тамо се догодио пре десетак дана веома чудан пуч. Највиши лидери ИСИС-а отворено су поздравили Ердоганову победу. Није никакво чудо, ову злу организацију створио је турски лидер, наравно уз помоћ оних који годинама ратују против правог ислама и православног хришћанства.

* Зашто чудан пуч?

- Приметили сте да му је претходило изненадно извињење Ердогана Русији због обарања авиона. Већ у првим сатима пуча саопштено је да учествују они који су оборили руски авион и покварили односе између две земље. Не искључујем могућност да Турска чак изађе из НАТО како би се приближила Русији. Али то би била само игра. Сигуран сам да Ердоган Москви нуди "данајске" дарове и да намерава да одигра улогу "тројанског коња" у предстојећим сукобима. Наравно да је Ердоган знао за пуч. А сигурно је умешан и Фетих Гулан. Целу причу воде Американци.

* Турска после пуча мења своје државно устројство. На хиљаде официра, државних чиновника се отпушта, хапси...

- Циљ је створити калифатски уређену државу у којој би главни калиф био Ердоган. Њега већ сада и многи неуки са муслиманске стране света сматрају "шампионом ислама". У ствари, на снази је покушај да се он наметне као вођа муслиманима прво на Блиском истоку, а после у свету. Потребан је као неко ко има ауторитет да поведе велику масу људи у конфликт у којем, према Курану и Библији, не могу да однесу победу.



* Тврдите да велика већина муслимана света не подржава ни ИСИС, али ни НАТО?

- Муслимани знају под чијим бомбама гину њихови синови широм света. Нажалост, већина муслиманских влада прави се у Вашингтону. Много је земаља чије власти не маре за осећања и интересе свог народа. Најгора ситуација је у земљама залива, где је муслиманима испран мозак да ратују и против Русије, која жели да спречи велико крвопролиће какво проричу Куран и Библија, али ратују и против своје браће шиита.

* Нама у Европи, где се сваке недеље догађа нови масакр са муслиманским предзнаком, чини се да је рат већ почео...

- Догађа се нешто потпуно супротно. У току је велико приближавање православних и муслимана, а ИСИС, који је одговоран за масакре за које у Курану нема оправдања, покушава да спречи то што предстоји. У исто време, примећујете страшан пропагандни рат против Русије који такође воде за нормалног човека необјашњиве силе. Циљ је да када се варница великог рата упали, а то може бити на територији северног Ирака или Сирије, Русија буде окривљена.

ИСИС НИЈЕ ВОЈСКА ИСЛАМА

*ИМАТЕ ЛИ ПОРУКУ ЗА НАРОДЕ БАЛКАНА?

- Молим све муслимане на Балкану да се не прикључују НАТО ратницима у сукобу са Русијом. Да не одлазе у редове ИСИС-а јер то није војска ислама. Православне народе молим да помогну својим комшијама исламске вероисповести, да их не одгурују од себе, него да остану заједно у изазовима који следе - каже шеик Имран Хосеин.

Извор: Новости

Коментари / 46

Оставите коментар
Name

Јоја с Козаре

24.07.2016 20:10

Да су наше потурице прави муслимани неби они у сваком рату били против православаца. Ако убрзо дође до рата, како шеик вјерује, наше потурице ће засигурно бити на супротној страни. Сва је срећа што ће овај наш простор ратом бити заобиђен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.07.2016 21:48

Ти ако си с козаре онда знас ста се десило првих Дана рата 92' . Онда ти сконтај ко је Био против кога и сто је један на једној а други на другој страни . Надам се да цемо превазици дјељење , јер нико није нам близи од срба , тако и обрнуто. Позз

Name

избор одлуцивања

24.07.2016 22:14

И ИСУС је био зидов , па да ли си ти зидов ?

Name

Јоја с Козаре

24.07.2016 22:31

Еееее мој пријатељу, с таквом памети, никада. Војнички сте поражени, што најбоље доказују натписи на гробовима несретника ваших, а то ликујеш. Козарац добро познајем јер сам у близини рођен, као и историју овога краја, а са породицом Кусуран био сам доста близак до маја 1992, тако да добро знам шта пишем.

Name

раде

24.07.2016 22:39

Која ти је логика да ће нас рат заобићи. Ни један нас није заобишао, а велика је вејроватноћа да код нас и почне јер муслимани у ниском старту, само намиг чекају па да крену о 'ослобађање' Босне.

Name

Градисцанац

25.07.2016 05:01

Слазем се са овим коментаром,а некима ваља напоменути да је на Козари '92 откривен бункер поред којег су јелике високо нарасле ...

Name

Та Јоју

25.07.2016 08:31

Морам ти напокон реци да ти је мозак остао ,однодно заробљен у прослости и никако да се тога ослободис.Било која тема да је,сустина твојих коментара су напади на Босњаке сто мислим да није добро.Цини ми се да ниси лос цовјек али ти несто фали да се ослободис тих предрасуда које те сморисе.Поздрав!

Name

Јоја с Козаре

25.07.2016 10:15

+Та Јоја? Када се ти ослободиш ратне невиности и продаје љубави западним је....ма за пет банки, можда ћу и ја промјенити мишљење о вама. Али чисто сумњам, јер ваша мржња траје вјековима а мој пркос годинама.

Name

ДОН

25.07.2016 12:32

Видим познајес Козарац и околину,одлицна прилика да се ослободис лосих осјецања,погледај све око себе фриске гробнице направљене мрзњом.

Name

Патриота РС

24.07.2016 20:18

Овај човек има главу и тачно је да се то веч одавно спрема али чисто сумљам да че до рата дочи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клик

24.07.2016 20:53

Ја мислим да ће бити жешћег с..ња.

Name

Милос

24.07.2016 20:29

Овај цовјек заиста паметно збори.Камо среце да се ми Срби и Мислимани угледамо ма њега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мркеља

24.07.2016 20:48

Могли би гледати када би ти рекао ми Срби и Босњаци а не Муслимани.

Name

цц

25.07.2016 16:46

Цовек је паметан и то стоји да управо се жели направити такав рат од стране зспада и НАТО , зато је његово мишљење вредно поштовања. Ви који цврцете овде ову тзв.патриотску не заборавите да и Русија слицно гледа, а без ње свјет може у мрак само.

Name

Др

24.07.2016 20:36

Врло мудро. Иза цијеле ујдурме са ИСИСом стоје Јевреји и САД. То није исламска организација и многи цестити муслимани осудјују то сто раде. Срби би требали престати са изазивањем муслимана и радити ово сто ради Русија успостављајуци добре односе. А да слиједи опсти рат свакоме иоле паметном је јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

24.07.2016 21:52

Гдје овог Срби извукосте.Ста ви треба да волите путина,а ми Ердогану да псујемо матер и будемо против њега.Па нису сви Босњаци Авдо Авдагиц велики вас херој,а до јуцер мрзитељ Срба,српства и РС-а

Name

Чамџић

24.07.2016 21:32

Шеик Имран Хосеин је велики заговорник православно-муслиманске слоге и сарадње, као што сам и сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босански Бошњак Муслиман Турчин

24.07.2016 21:56

ал нисам ја

Name

Јоја с Козаре

25.07.2016 07:24

Поздрављам свог пријатеља са НСПМ. Вјероватно се сјећа свог првог коментара, и ПИШИТЕ ЋИРИЛИЦОМ, ко је први упутио критику. И дање мислим исто, као и тада, мада имам осјећај да си искрен човјек и изузетна личност међу својим потурицама, што те скупо кошта. За оне који те не познају, рећићу само да је Немања Кустурица мала маца за Чамџића.

Name

ре босанац и друго срање

25.07.2016 07:46

Подржавам те. Ред је да, обзиром да тако размишљаш, ставиш руксак са више десетина кг експлозива, и разнесеш се у сред Техерана. На тај начин ћеш, уз помоћ Алаха свемогућег, наставити живот у праведнијем свијету. Са срећом ти.

Name

Yе еx

24.07.2016 22:15

Моје мисљење је да треба преписати једну ствар од тита, забрану вјерског излагања у медијима и забрану износења мрзње медју људима. Подрзати ону дјецу сто су у Јајцу направили онај лијеп гест заједноцког сузивота. Ове комплексасе сто на порталима пропагирају мрзњу похапсити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор Сведска

24.07.2016 23:47

Слазем се, и ови коментари који се преносе свих могуцих будала, јос гдје овох процитах, додјем овде мислет пронаци цу неку разумну вијест а овде се дрви о крају свијета, ваљда биједа у Босни схватила да им нема помоци па нек и цијели свиј поцрка да би им било лаксе.

Name

Ре Yе еx

25.07.2016 00:28

Браво! Добар коментар. Потписујем.

Name

дзоо

25.07.2016 04:18

Добра ти та потписујем

Name

Правда

25.07.2016 04:58

Када спомињес Тита И вјеру па зар није се и у бивсој Yуги само Ислам био забранијо И изјасњаваање ста си по вјери ,ако си младји питај старије колико смо вољели Тита И нисмо требали дјелијо је народе по вјери није по нацији

Name

корни

25.07.2016 05:33

Религија је отров!Људи маните се религиских догми,никад није ником добро донијела (сем мантијаса) нитице.Зивите у страху а то је оно циме се управља масама.

Name

РЕ правда

25.07.2016 08:26

Ти мијесас ислам са муслиманима,оцито не знас разлику у томе.Није се бранио ислам,него се онима који су ислам као своју религију дозивљавали забрањивало да се изјасњавају као муслимани.Муслиман је неко ко припада исламу као религији.

Name

Правда

25.07.2016 15:22

Овај Ре Правда оцигледно незна ниста па ста сам ја написао процитај понове а ниси сконто зато сто си глуп....

Name

за правду

25.07.2016 16:50

Опет нисам сконтао јер изгледа да ти не разликујес Ислам од муслимана.Процитао сам ја добро а ти ако зелис несто коментарисати,прво упознај материју.Сто се тице Југославије,до устава 1971,односно 1974 људи исламске вјероисповјести нису се могли као муслимани изјасњавати,него као Срби,Хрвати или неопредјељени.Надан се да си сад несто науцио.

Name

Муки

25.07.2016 05:02

Све сто је рекао је тацно...ово је један од предзнака судњег дана, како је описано у Курану...приблозавање муслимана и правкславаца у борби против израела прије свега, који је највеце зло данасњице. Израел је створио ИСИС, Израел је непријатељ људског рода. Запитајте се само засто се нити један напад ИСИСа није десио у Израелу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Управо тако

25.07.2016 16:02

Енглеска, опљачкала пола планете. Спанци Средњу и Јужну Америку. /данас безначајни/, УСА, од Првог рата, Израел од Другог, диктирају свјетски поредак. Одакле Зидовима толика моћ да без државе ,расељени, прогоњени, имају толико богатство кроз хисторију, да управљају свијетом данас посебно. Нијемци су били мање зло за цивилизацију ако се изброји све жртве ових горе наведених.

Name

Михаило Микиц

25.07.2016 05:29

Мало је данас муслимана који мисле, зборе и раде као Сеик Имран Хосеин. Познато је да пар ласта не доносе пролеце али могу да га наговесте. Тако је исто са радом Сеика Имран Хосеина који својим радом наговестава љепсе дане за Православне и муслимане!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За М.Микица

25.07.2016 08:19

Извини професоре гријесис,сви арапски лидери колико знам и уопсте арапски свијет нема ниста против Срба.Немају ни Босњаци али полемисати са таквима као ти сигурно, јер си прилицно национално у негативном смислу залудјен.

Name

...

25.07.2016 07:12

За мир у свијету ријесење је уједињење свих Исламских земаља са Русином и Кином а то би могао врло лахко Ердоган да уцини

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

25.07.2016 08:02

Како да не. Муслимани су баш леп утисак оставили и у Кини са Ујгрима, и у Русији са бројним терористичким нападима. Сад кад су дозлогрдили Западу, сад би се уједињавали и дружили. Па, неће да може...

Name

....

25.07.2016 07:16

Доказало се давно ко су непријатељи Ислама и ко иде да га унисти и дјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

25.07.2016 07:58

Шта овај мисли? Да су православци глупи? Српским интересима највећа су сметња муслимани, у БиХ и на Космету. Тако да никакав савез с њима не долази у обзир. Могло би ако пристану на самосталност РС, да се повуку са северног Кипра, да не праве проблеме у Македонији, да признају Нагорно Карабах. Самосталност РС на првом месту, па макар и у савезу са НАТО-ом, а глобалне глупости нас не интересују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

25.07.2016 09:52

За ЛАКИЈА... Управо због таквих каи ти овај и опомиње...Балван је балван..

Name

Лахки Луциано

25.07.2016 09:54

Јес` вала бас Лаки. Нек си нам реко `. ( јеси за..бан )

Name

Лаки

25.07.2016 10:49

Муслимани у БиХ су користили сваку шансу против РС, кад су Срби били у немилости Запада. Стално призвају тај запад да укине РС. Сад кад муслимани не стоје добро на том Западу, склапали би некакве савезе. Па само би идиот пристао на то. У лошој позицији муслимана на Запади ми тражимо своје интересе, а наши интересу су Српска и Косово.

Name

Није битно

25.07.2016 12:23

Лаки је мало нервозан...

Name

@Лаки

25.07.2016 15:14

Нису муслимани криви што им је руководоство поданичко и позиција и опозиција, не пита се народ ништа, а тако је и код хришћана.

Name

Лаки

25.07.2016 16:13

Ма дајте, бре, цитајте мало њихове портале и форуме. Па тамо прослављају сваку саобраћајну несрећу која се деси у Србији, а да не помињем како заговарају укидање Српске, називање геноцидном итд... Значи, нека су они живи и здрави, али НЕ ПРОПУШТАТИ прилику да се РС осамостали, а прилика долази. А они нека гледају шта ће и како ће са западом. Ја не кажем да су на западу анђели, али ипак је то цивилизиванији свет од исламског, и кад бих морао да бирам пре бих се удруживао са западом него са Турцима и Арапима. Сетите се Даватоглуа у Бањалуци и обећања да ће Турска опет дођи. Е па сад ће му Амери развалити Турску, и ја због тог нећу жалити.

Name

цц

25.07.2016 16:39

Овај човек је разуман и са оваквим људима се да прицати. Шта сте запјенили Р.С као да вам у њој тече мед и млијеко. Р.С је оставила скоро половину српских огњиштима да се гасе. То јесте било неко ријесење, али не и направедније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноцна мора

26.07.2016 11:05

Какав је ово комад блентовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

цтахко

11.12.2016 09:42

А ти мора да си некакав научми и интелектуални ауторитет...