Ана и Јелена блистале

Јавна је тајна да се наше тенисерке Ана Ивановић и Јелена Јанковић никада нису дружиле, истина, нису се ни свађале, али су се нашле на истом месту и обе су заблистале.

Забава 25.06.2016 | 09:45
Ана и Јелена блистале
Сва лепота белог спорта прошетала се у четвртак увече у Лондону на престижној журки којом се најављује Вимблдон, али светске тенисерке су пале у други план поред наших Ане Ивановић и Јелене Јанковић.

Њих две је и спојила ова журка, будући да никада нису биле блиске, али и да нису у отвореном сукобу.

Највише пажње привукла је свакако Ана, која се појавила без вереника Бастијана Швајнштајгера. Он тренутно у Француској учествује на Европском првенству у фудбалу, те је разумљиво спречен. С друге стране, њихово венчање, обавијено велом тајне, приближава се, а како је заказано за 12. јул, разумљиво је што су сви гледали у лепу будућу невесту.

Ана је одабрала црвену мини хаљину и црне сандале, а од накита је на њеној руци блистао веренички прстен. Хаљина дизајнера Торнтона Брегазија за бренд "Преен" кошта око 1.000 евра, али њој очигледно вреди сваку пару ако је судити по њеном изгледу.

Подсетимо, Ана и Швајни ће се венчати на непознатој локацији, а све што званице знају јесте да ће их са аеродрома у Минхену покупити приватни авион 11. јула и одвести у непознатом правцу.

На црвеном тепиху соло се појавила и Јелена Јанковић. Она је одабрала бели, делимично провидни комплет и сандале са цветићима. Дискретно нашминкана, таласасте косе, Јелена је синоћ оправдала статус модне иконе тениса. Провокативно, али с мером, тако се могао назвати стајлинг популарне Џеј Џеј.

Блиц
фото: пицмонкеy

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

тенисерке

25.06.2016 16:25

Мало објективности не би шкодило.Ко је имао прилику да види фотографије зна да су најљепше биле Хантукова, ,Wожнијацки и Мугуруза. Ивановић ништа посебно,а о изгледу Јанковићеве није вриједно коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луцкy

25.06.2016 23:55

Какав ти је укус :). Ана је љепша од све 3 које су набројане,али слажем се да није ништа посебно и да Јанковићеву не вриједи коментарисати. Шарапова је ,по мом мишљењу и укусу :) ,далеко изнад свих.

Name

Нада

26.06.2016 08:20

Обије су лијепе и понос Србског народа у цјелини .

ОДГОВОРИТЕ