Емотивац Дијамантидис поручио навијачима...!

Не будите тужни! Важно је да волите ПАО! "Али, имали смо и тешких тренутака. Веома је важно што сте ви увек били уз екипу. Тако би требало да буде увек. Клуб је изнад појединца. Сви ми дођемо и одемо, а клуб остаје", истакао је он.

Кошарка 25.06.2016 | 17:15
Емотивац Дијамантидис поручио навијачима...!
Димитрис Дијамантидис завршио је играчку каријеру, а никакви апели и молбе управе Панатинаикоса и управе тог клуба да промени одлуку нису уродиле плодом.

Његовим повлачењем дефинитивно је затворено једно, можда и најтрофејније поглавље, у историји Панатинаикоса, али и грчке кошарке.

Како би се одужио навијачима атинског клуба сјајни плејмејкер опростио се писмом у клупским новинама.

Он је, поред осталог, истакао колико је уживао претходних 12 година у Панатинаикосу и апеловао на навијаче да наставе да бодре клуб као и до сада. 

“Драги пријатељи,

Хоћу да вам се захвалим из свег срца за све тренутке које смо прошли заједно у претходних 12 година док сам носио дрес Панатинаикоса. Преживели смо много тога, имали смо велике успехе и, као што сам већ рекао, осећам се благословеним што због свега тога.

Али, имали смо и тешких тренутака. Веома је важно што сте ви увек били уз екипу. Тако би требало да буде увек. Клуб је изнад појединца. Сви ми дођемо и одемо, а клуб остаје.

За мене  је дошло време да завршим каријеру и проведем много више времена са породицом. Нема потребе да будете тужни. Једино што сви заједно морамо да урадимо је да подржимо екипу. Хвала вам од срца за љубав и подршку коју сте ми пружили свих ових година“, стоји у писму Дијамантидиса.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар