Милинко Пантић преузима Елће?!

Јап Стам га претекао, али Милинко Пантић има нову понуду! Српски тренер није успео да преузме командну палицу у Редингу што не значи да ће дуго чекати на посао.

Фудбал 25.06.2016 | 17:00
Милинко Пантић преузима Елће?!
Изгледало је да ће бити Енглеска, али као да му је суђена Шпанија. Милинко Пантић би нову епизоду тренерске каријере могао да започне у земљи у којој је просвео најславније играчке дане. За услуге некадашњег везисте Атлетика је заинтересован Елће.

Пантић је до пре неколико дана важио за једног од најозбиљнијих кандидата за упражењену клупу рединга, али је на крај тај посао добио Јап Стам. Међутим, Пантићу је сада стигла понуда из шпанског друголигаша. Елће је именовао новог спортског директора, Хосеа Луиса Молину, а његов први задатак је да пронађе тренера. Избори је сузио на два имена: Милинка Пантића и Онесимуса Санчеза који је недавно увео Толедо у Сегунду.

Милинко Пантић је тренерски занат почео да изучава у Б тиму мадридског Атлетика после чега је водио азербејџански Баку. Током сезоне је имао и понуде Хетафеа и Аполона. Елће је сезону у Сегунди завршио у средини табеле… 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар