Ђуровски: Борац испао?! Е, нека је!

Тренер Славије Милко Ђуровски разочаран дешавањима у финишу Премијер лиге БиХ, у којем његов тим није успио да обезбиједи опстанак. Дотакао се и елиминације Бањалучана из бх. елите.

Фудбал 16.05.2016 | 16:00
Ђуровски: Борац испао?! Е, нека је!

Македонски стручњак Милко Ђуровски доведен је као спасилац у Славију, али на крају ипак није успио да сачува премијерлигашки статус са Славијом.

У неколико наврата нудио је оставку, прије свега разочаран дешавањима у лиги, за коју сматра да је нерегуларна, што је понављао пар пута. Ипак, руководство Славије сваки пут одбацило је његову оставку и задржало га на клупи до краја сезоне.

У посљедњем колу Славији је био потребан тријумф против Жељезничара, али и да се поклопе остали резултати. На крају нису успјели. Одиграли су "соколови" само 1:1, па ће тако од наредне сезоне поново наступати у Првој лиги Републике Српске.

По завршетку сусрета, Ђуровски је по ко зна који пут нагласио да у Премијер лиги БиХ није све чисто.

"Славија је испала, иако је могло бити другачије и жао ми је због тога. Да сам знао каква је Премијер лига БиХ, никада не бих ни дошао овдје. Све се унапријед зна", био је љут Ђуровски након испадања "соколова" у нижи ранг такмичења.

Након утакмице у Бањалуци, гдје је његов тим поражен 1:2, Ђуровски је био разочаран дешавањима на Градском стадиону, па стога не чуди његов коментар на елиминацију и Борца из Премијер лиге БиХ.

"Чуо сам да је и Борац испао. Па нека је. Покрали су нас у Бањалуци и давно су требали испасти", рекао је видно разочарани Ђуровски.

Додајмо и то да су из Управе Славије тражили изузеће судије Томислава Чуића са меча против Жељезничара, али у Фудбалском савезу БиХ нису промијенили своју одлуку, па је арбитар из Томиславграда дијелио правду у мечу који је завршен 1:1.

Извор: мондо.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Неким чудом, нисам им ни сличан

16.05.2016 14:10

Е мој друже, Срби и знају једино да подваљују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спортиста

16.05.2016 15:36

Ма какав БОРАц, имамо ми КРУПУ и изузетног струцњака Драска. А Бањалуцани сву у Крупу, папци безвриједни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вултурес

16.05.2016 19:21

Док је Крупе и Александровца не требамо се бринути за омладину Бањалуке