Видео: Партизан и даље пита власти Србије...!

Радна група упутила писма премијеру Александру Вучићу, министру полиције Небојши Стефановићу, републичком директору полиције Владимиру Ребићу и директору београдске полиције Веселину Милићу, са жељом да се што пре расветли инцидент.

Фудбал 05.05.2016 | 15:20
Видео: Партизан и даље пита власти Србије...!

Партизан тражи одговоре!

И не само то, у Хумској не желе да се инцидент који се пре шест дана догодио испред северне трибине стадиона Партизана, када су приликом напада на директора Милоша Вазуру од стране хулигана тешко повређена два члана обезбеђења, стави "под тепих".

У Партизану су решени да проблем изгурају до краја, како би се починиоци и евентуални налогодавци извели пред лице правде.

За сада нису задовољни како се одвија истрага, јер се, барем не јавно, још ништа не зна о починиоцима.

Из тог разлога је Радна група донела одлуку да се пошаљу писма на адресе председника Владе Републике Србије Александра Вучића, министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, републичког директора полиције Владимира Ребића и директора београдске полиције Веселина Милића.

Напад на челника Партизана Вазуру и његово лично и клупско обезбеђење, догодио се прошлог четвртка, а безбедносне камере на стадиону црно-белих су забележиле цео инцидент.

Полиција је дан после инцидента обавестила јавност да је идентификовала нападаче и да је за њима расписала потерницу.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар